Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΑΥΣΤΡΙΑ. Heinz-Christian Strache : Η κρίση στην Ουκρανία προκλήθηκε από Ε.Ε. και ΗΠΑ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ένας αγνός δημοκράτης», εκτίμησε ο ηγέτης του κόμματος της Αυστρίας FPO Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε σε μια συνέντευξή του η οποία δημοσιεύθηκε χθες Σάββατο από την τοπική εφημερίδα Tiroler Zeitung....

Heinz Christian Strache
Heinz Christian Strache
«Ο Πούτιν είναι αναμφιβόλως ένας αγνός δημοκράτης, αλλά με ένα στιλ αυταρχικό» είπε ο Στράχε, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος «προσπαθεί να προφυλάξει τα ρωσικά συμφέροντα από την δική του οπτική γωνία», καθώς η Μόσχα και η Δύση έχουν μπει στη χειρότερη κρίση στις σχέσεις τους μετά τον Ψυχρό Πόλεμο εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία.
«Ο Ομπάμα θα έκανε το ίδιο», συνέχισε ο ηγέτης του FPO, του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος στην Αυστρία.
«Η κλιμάκωση στην Ουκρανία προκλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες», κατά τη γνώμη του Στράχε, ο οποίος επέκρινε επίσης τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Αυτά, σύμφωνα με τον ίδιο, παρουσιάζουν τους ρωσοφώνους στην ανατολική Ουκρανία σαν τρομοκράτες και«τους πραξικοπηματίες της Μαϊντάν σαν ήρωες».
Το FPO, όπως και πολλά άλλα κόμματα της άκρας δεξιάς στην Ευρώπη, είχαν προσκληθεί να στείλουν «παρατηρητές» στο δημοψήφισμα της Κριμαίας για την ένωση της επαρχίας στη Ρωσία, αλλά επίσημα αρνήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive