Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ: Αναστάσιος - Πασχάλης - Λαμπρινή


Αναστάσιος, Αναστασία, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα, Πασχάλης, Πασχαλίνα, Λίνα Λάμπρος, Λαμπρινή, Λαμπρίνα. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ...

Αναστάσιος, Αναστασία:...

Αυταρχικός και δυνατός χαρακτήρας, ο Αναστάσιος προσπαθεί να επιβληθεί στους άλλους και συνήθως τα καταφέρνει. Δίνει σημασία στα υλικά αγαθά και κοπιάζει για να τα αποκτήσει.
Ο σχετιζόμενος με την ανάσταση του Χριστού.
Του αρέσει να δίνει συμβουλές, όπως και της Αναστασίας, που είναι όμως πιο μαλακιά.
Αλλά αργότερα εγωκεντρική.

Αναστάσιος
O Αναστάσιος είναι σοβαρός, ευσυνείδητος, υπεύθυνος και αποτελεσματικός.
Τι σημαίνει: Το όνομά του προέρχεται από το ανάστασις<ανά + ίστημι, και σημαίνει ο αναγεννημένος, ο αιώνιος.  

Αναστασία
Αναστασία, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων ανά + ίστημη, που σημαίνει ξανά στέκομαι! Είσαι ένα άτομο που μέσα από τις στάχτες σου ξαναγεννιέσαι, όσα προβλήματα και να υπάρχουν στην ζωή σου, βρίσκεις τον τρόπο και στέκεσαι και πάλι γερά στα πόδια σου! Στην αριθμολογία, ο προσωπικός αριθμός του ονόματός σου είναι το 5. Σου αρέσει η ελευθερία δεν αντέχεις την κάθε μορφή καταπίεσης και θέλεις να έχεις αλλαγές παραστάσεων στη ζωή σου διαφορετικά πλήττεις.

Έχεις μεγάλο πείσμα και νευριάζεις εύκολα όταν δεν σου έρχονται οι καταστάσεις όπως τις θέλεις. Αρκετά γοητευτική σου αρέσει να φλερτάρεις και να κεντρίζεις την προσοχή των γύρω σου αποφεύγοντας όμως τη δέσμευση γιατί δεν σου αρέσει να σε βάζουν σε καλούπια. Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σου αρέσουν τα ταξίδια να βλέπεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα και να αποκτάς εμπειρίες. Προσαρμόζεσαι γρήγορα όπου και αν βρεθείς ,κάνεις εύκολα γνωριμίες και είσαι αγαπητή στο περιβάλλον σου. Το μειονέκτημα που έχεις είναι πως αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν επιμένεις στους στόχους σου. Όταν βρίσκεις εμπόδια, προτιμάς να προχωράς παρακάτω.
Λάμπρος, Λαμπρινή
Αυτός που λάμπει και μεταφορικά ο ονομαστός και περίφημος. Ο Λάμπρος είναι συναισθηματικός και αυθόρμητος. Στην πραγματικότητα δεν ωριμάζει ποτέ, γι' αυτό και διατηρεί μέχρι τα γεράματα τη γοητεία ενός παιδιού. Η Λαμπρινή είναι πιο συνεσταλμένη και διακριτική. Της αρέσει η οικογενειακή ζωή και προτιμάει να δουλεύει στο σπίτι.

Λαμπρινή
Λαμπρινή, το όνομά σου σημαίνει φως, λάμψη, δόξα και διάκριση! Είσαι μία γυναίκα λαμπερή, χαμογελαστή και αρκετά αισιόδοξη. Προσπαθείς να βλέπεις τα πάντα στη ζωή από την φωτεινή τους πλευρά. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα χαρωπό και επικοινωνιακό άτομο. Λατρεύεις τα ταξίδια, σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και έχεις έναν δικό σου ξεχωριστό τρόπο να γεφυρώνεις το χάσμα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε ανθρώπους! Έχεις μεγάλο ταλέντο στον προφορικό και στο γραπτό σου λόγο, χρησιμοποιείς πάντα τα κατάλληλα επιχειρήματα και έχεις τον τρόπο να πείθεις και να μεταδίδεις τις ιδέες σου! Απολαμβάνεις στο έπακρο όλες τις χαρές της ζωής και καταφέρνεις να διατηρείς την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου, έστω και αν κάποιες στιγμές υπάρχουν γύρω σου δυσκολίες και προβλήματα. Σε όλες τις σχέσεις σου λειτουργείς με τιμιότητα και συναίσθημα, γι΄αυτό και δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ξεχάσει!

Λάμπρος
Φίλε μας Λάμπρε, το όνομά σου σημαίνει φως, λάμψη, δόξα και διάκριση. Πράγματι είσαι ένας κεφάτος, λαμπερός άνδρας με θετική σκέψη και πολύ όμορφο χαμόγελο. Αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία αλλά και αισιοδοξία τα προβλήματα της ζωής και δεν το βάζεις κάτω. Στην αριθμολογία, το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά ανεξάρτητος, δεν αντέχεις την καταπίεση και θέλεις συνήθως να περνά το δικό σου. Έχεις αρκετή ενέργεια και λατρεύεις τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Έχεις φιλελεύθερες και πρωτότυπες ιδέες που προκαλούν τους γύρω σου, όμως σου αρέσει να κάνεις την διαφορά! Δύσκολα θα πάρεις απόφαση να δεσμευτείς σε μια σχέση, προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου, τουλάχιστον μέχρι να έχεις χορτάσει πρώτα κάποια πράγματα στη ζωή! Χαρακτηρίζεσαι από έντονο άγχος και βιασύνη για να ολοκληρώσεις αυτά που θέλεις όμως ένα από τα ελαττώματα σου είναι η έλλειψη σταθερότητας και η συχνή αλλαγή απόψεων που σε αποσυντονίζει.

Πασχάλης, Πασχαλιά
Ο Πασχάλης είναι εξωστρεφής χαρακτήρας έχει συνήθως καλή διάθεση και παραδέχεται πάντα τα λάθη του. Η Πασχαλιά πιο κλειστή και ρομαντική, έχει την τάση να νιώθει ότι καταπιέζεται απ' το περιβάλλον της και καταφεύγει στα όνειρα

Πασχάλης
Πασχάλη το όνομά σου φανερώνει ότι είσαι ένας άνδρας χαρωπός που κάθε μέρα της ζωής σου είναι για σένα ζωή! Λατρεύεις το φλερτ, τον έρωτα και στη ζωή σου ερωτεύεσαι πολλές φορές και αρκετά έντονα. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι από τους άνδρες που δεν μπορείς ούτε στιγμή χωρίς να έχεις στο πλάι σου μία γυναίκα. Έχεις έναν τρυφερό και γλυκό χαρακτήρα, δεν κρατάς μυστικά για τον εαυτό σου και δίνεσαι ολοκληρωτικά στους ανθρώπους, χωρίς κανέναν φόβο ή δισταγμό! Δεν θέλεις να κακοκαρδίζεις, για αυτό και πολλές φορές πνίγεις μέσα σου τα παράπονά σου προκειμένου να μην διαταράξεις την ηρεμία στη ζωή σου και στις σχέσεις σου. Στα επαγγελματικά σου διακρίνεσαι από τις άριστες δημόσιες σχέσεις που διατηρείς, αλλά και για τον διπλωματικό σου χαρακτήρα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι την δειλία και την αναποφασιστικότητά σου, γιατί πολλές φορές μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου! 

Πασχαλίνα/ Λίνα
Το όνομά σου μυρίζει Πασχαλιά, γιορτή, χαρά και …Ανάσταση! Είσαι μία γυναίκα χαμογελαστή, ευχάριστη και αρκετά αισιόδοξη. Κάθε μέρα της ζωής σου είναι για σένα γιορτή και δεν αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε καταβάλει. Ενθουσιάζεσαι, ερωτεύεσαι και τα δίνεις όλα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες και χωρίς να βάζεις καθόλου λογική. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9, έτσι λοιπόν εξηγείται ο λόγος για τον οποίο είσαι τόσο ονειροπόλα και ευαίσθητη. Είσαι μία γυναίκα με ισχυρή φαντασία, τρυφερή, εγκάρδια και καλοπροαίρετη. Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και θλίβεσαι με τα κοινωνικά προβλήματα, για αυτό και προσπαθείς πάντα να βοηθάς τους αδύναμους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αρκετές φορές τα συναισθήματά σου σε παρασύρουν σε υπερβολές και έχεις την τάση να πληγώνεσαι πολύ εύκολα.





http://www.i-diadromi.gr/2014/04/blog-post_1512.html#ixzz2zJuXjAVX


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive