Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Την ώρα που ο Μπάιντεν απειλεί με…δράση την Ρωσία, στην ανατολική Ουκρανία οι υποστηρικτές των Ναζί του Κιέβου τρώνε αυγά!



Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σήμερα προειδοποίησε τη Ρωσία την ότι “ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να μιλάμε και να αρχίσουμε να δρούμε“! Παράλληλα με τον “πρωθυπουργό” της Ουκρανίας ,Αρσένι Γιατσενιούκ,  ο Μπάιντεν κάλεσε τη Μόσχα να ενθαρρύνει τους Ρώσους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία να εγκαταλείψουν κυβερνητικά κτίρια και τα σημεία ελέγχου , να αποδεχθούν αμνηστία και να “απευθύνουν τα παράπονά τους με πολιτικά αιτήματα.” Ο Μπάιντεν δήλωσε...
ότι η Ρωσία πρέπει να ενεργήσει «χωρίς καθυστέρηση », προσθέτοντας , ” Εμείς δεν θα επιτρέψουμε να γίνει μια ανοιχτή διαδικασία . ” Η δήλωση του Γιατσενιούκ ήταν πιο σκληρή για τον χαρακτηρισμό του για την Ρωσία:” Καμία χώρα δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να συμπεριφέρεται σαν ένα ληστής. Η Ρωσία θα πρέπει να προβεί σε διεθνείς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις . Δεν πρέπει να συμπεριφέρεται ως γκάνγκστερ στο σύγχρονο αιώνα .” Οι ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει ότι θα προχωρήσουν γρήγορα σε νέες οικονομικές κυρώσεις σε ρωσικές υπηρεσίες και φορείς εάν η Μόσχα δεν ακολουθεί τις διατάξεις της συμφωνίας της περασμένης εβδομάδας .Η Μόσχα έχει απορρίψει τις κατηγορίες ότι βρίσκεται πίσω από τις ταραχές στην ανατολική Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive