Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Νέο μπάχαλο στη Βουλή και αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ

Νέο μπάχαλο στη Βουλή και αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑΝέα επεισόδια στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά του Προεδρείου.Ενταση και στη συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά του Προεδρείου της Βουλής. Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Ευ. Μειμαράκης, ζήτησε τον λόγο επι προσωπικού ο Γ. Δραγασάκης. Καθήκοντα προέδρου της βουλής ασκούσε ο Γ. Τραγάκης ο οποίος έδωσε τον λόγο στον Ευ. Βενιζέλο και όχι στον αντιπρόεδρο της βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΖΑ.
Οι διαμαρτυρίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν έντονες, ο Γ. Τραγάκης υποστήριξε πως δεν μπορούσε να δώσει τον λόγο στον Γ. Τραγάκη γιατί ήταν στην έδρα του προεδρείου της βουλής.Τελικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την ολομέλεια και κατηγόρησαν το προεδρείο της βουλής για παραβίαση του κανονισμού. Νωρίτερα, ο Ευ. Μεϊμαράκης στην ομιλία του για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ευθεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα. ...

Ο πρόεδρος της βουλής χαρακτήρισε ως «άδικη» την πρόταση μομφής εναντίον του, αναρωτήθηκε για ποιο πράγμα τον κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι η πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του ήταν «ένα πολιτικό παιχνίδι για είσπραξη μικροπολιτικού οφέλους».
Αμέσως μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ανέβηκε στο βήμα ο Ευ. Μεϊμαράκης και απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι «με βάναυσο τρόπο, εσείς κ. Πρόεδρε, παραβιάσατε το Σύνταγμα» ενώ υποστήριξε ότι για το θέμα που ετέθη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει παράβαση του κανονισμού της βουλής» σε ό,τι αφορά τη διαδικασία του κατεπείγοντος νομοσχεδίου που έφερε η κυβέρνηση στην Ολομέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive