Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η αλήθεια λέγεται δωρεάν......Το ψέμα επ' αμοιβή!! Του Γιώργου Κρικόπουλου

«Υποφέραμε, αλλά ανακάμπτουμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την πορεία της ελληνικής οικονομίας κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που παρέθεσε η κυβέρνηση στους 28 υπουργούς Οικονομικών (Ecofin) και σε άλλους υψηλούς προσκεκλημένους, στο Μουσείο της Ακρόπολης. 
Παρόμοιες δηλώσεις μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου άρχισαν να κάνουν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας...δηλαδή οι δανειστές μας. Γιατί τώρα εμείς θα πρέπει να τους πιστέψουμε και να μην μας κάνει να ανησυχούμε περισσότερο γι αυτές τους τις δηλώσεις;  Οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και στην συνέχεια οι Ευρωεκλογές μήπως είναι η αιτία γι αυτές τους τις δηλώσεις;
Μήπως για άλλη μια φορά πάνε να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών;...


Η απάντηση είναι τόσο απλή, όσο ο κύκλος διαπλοκής στην Ελλάδα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το κράτος (οι κυβερνήσεις), κατέστρεψε ευλαβικά την πραγματική οικονομία με τα άθλια μέτρα υπέρ των τραπεζών. Πλέον, ΜΟΝΟ οι τράπεζες έχουν χρήμα.
Ο λαός πένεται , ο λαός δυστυχεί , ο λαός αυτοκτονεί!
Γι αυτό τους το έγκλημα θα στηθούν νέα ειδικά δικαστήρια που θα αποδώσουν πραγματική δικαιοσύνη; Θα υπάρξει νέο "Γουδή";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive