Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΦΛΩΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Διαβάστε τώρα το γιατί κάνει επίθεση σε εμένα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός: ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΤΙ «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΣ»!!! Την Παρασκευή που πέρασε μίλησα στην κοινή συνέντευξη τύπου για αυτούς που πληγώνει η απάτη έκθεση ΟΟΣΑ. Μια μέρα πριν άνθρωπος του Χατζηδάκη πήρε τηλέφωνο τον Λουράντο και του ζήτησε να μην με αφήσει να μιλήσω. Πρώην ανώτατος δικαστικός, Αρεοπαγίτης, πρόεδρος Ανεξάρτητης (που λεει ο λόγος) Αρχής.

Ο λόγος της παρέμβασης? Τα ακόλουθα στοιχεία.
Ύστερα από την χθεσινή μου παρέμβαση στην εκπομπή ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ του Νίκου Χατζηνικολάου έρχεται επίθεση από ανώτατο επίπεδο, από το γραφείο του πρωθυπουργού, δια στόματος Μουρούτη. Επί της ουσίας της καταγγελίας ούτε μια λέξη. Τουμπεκί ψιλοκομμένο ο Πρωθυπουργός. Και καλά αυτός, δεν ξέρει, ο Χατζηδάκης που είναι και ο Σκορδάς; Αφιερωμένα τα παρακάτω σε όλους τους. Οι ενημερώσεις προς τον Χατζηδάκη και στον Σκορδά για τα όργια στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, με αριθμούς πρωτοκόλλου. Η αντίδραση των πρωτοκλασάτων στελεχών της Κυβέρνησης? Δυο παιδιά μετράνε τα άστρα…








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive