Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Έγινε ο πρώτος ομοφυλόφιλος γάμος σε χριστιανική εκκλησία στην Βρετανία. Άντε και στα δικά σας κορίτσια

βρετανια

Οι πρώτες λεσβίες που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε χριστιανική εκκλησία στη Βρετανία είναι η Γιαν Τάιμπερ και η Μπαρμπ Μπέρντεν.Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα πρόκειται για το πρώτο ομοφυλόφιλο ζευγάρι που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε βετανική εκκλησία ...

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο στη μητροπολιτική εκκλησία του Μπόρνμουθ όπου το ζευγάρι εκκλησιάζονταν στη συγκεκριμένη ενορία για δεκαπέντε χρόνια .
Η Τάιπερ τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντικό για μας να παντρευτούμε στην εκκλησία μας. Παρότι είμαστε μαζί εδώ και 19 χρόνια δεν θέλαμε να ενώσουμε τις ζωές μας με έναν πολιτικό γάμο».
Η Μπέρντεν συμπλήρωσε:«Περιμέναμε χρόνια την ευκαιρία να παντρευτούμε και μόλις επετράπη ξέραμε πως είχε έρθει η ώρα για μας να παντρευτούμε ενώπιον Θεού, στην εκκλησία μας, με τους φίλους και τις οικογένειές μας» .
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα,ο αιδεσιμότατος Ντουέιν Μόργκαν, ο οποίος και τέλεσε το μυστήριο, δήλωσε πως αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος που ήταν ο πρώτος ιερεάς που έκανε κάτι τέτοιο στη Βρετανία, ενώ χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ημέρα ως «ιστορική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive