Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ; ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ. ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ

Τι είναι το DEB; Για όσους έλληνες δεν το γνωρίζουν και είναι πολλοί ακόμη και στη Θράκη, είναι το τουρκόκομμα, που έχει εμφανισθεί εκεί. Είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από τους τουρκογενείς της μουσουλμανικής μειονότητας, το κόμμα του Σαδίκ όπως χαρακτηρίζεται, και στηρίζεται οικονομικά από την Τουρκία μέσω του τούρκικου προξενείου της Κομοτηνής. Μια σφηκοφωλιά, που δυστυχώς οι κυβερνήσεις των Αθηνών της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το αφήνουν και δρα ανεξέλεγκτα και σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων της Θράκης μας της σπουδαίας αυτής γωνιάς της πατρίδας μας, για να μη δυσαρεστήσουμε τους γείτονες μας τούρκους. Ακόμη είναι γνωστή η κινητικότητα των ανθελληνικών κέντρων τα οποία καθοδηγούνται από την Άγκυρα και έχουν σαν τελικό στόχο την κοσοβοποίηση αυτού του τόπου και την υπαγωγή του στη σφαίρα επιρροής της Τουρκίας, ενώ τα κυβερνητικά υποχείρια των ξένων δυνάμεων των Αθηνών παρακολουθούν αμέτοχα την προκλητική δράση των εν Ελλάδι Γκρίζων Λύκων. Το εν λόγω λοιπόν κόμμα DEB....
ανακοίνωσε την πρόθεση του να συμμετέχει στις ευρωεκλογές με μια ανακοίνωση λίαν προκλητική. Σ’ αυτή οι γνωστοί ‘’τουρκόφρονοι ’’πράκτορες στη Θράκη, πού ούτε στην Τουρκία του Εντοργκάν δεν μπορούν να έχουν την ελευθερία και το σεβασμό που απολαμβάνουν και χαίρουν στη χώρα μας, προκλητικά διακηρύσσουν με τη γνωστή προκλητική τακτική πόλωσης και διχασμού ότι << συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές του Μαΐου για να δώσουμε ένα μήνυμα στη νοοτροπία και τις πολιτικές που δεν λαμβάνουν υπ’ όψη τα δημοκρατικά αιτήματα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης, που αγνοεί τις προσδοκίες της, που παραβλέπει μια ολόκληρη κοινωνία>> . Και ερωτούμε τώρα την Ελληνική κυβέρνηση του Σαμαρά-Βενιζέλου και γενικότερα την συντεταγμένη ελληνική Πολιτεία, αν εξακολουθεί ακόμη να υπάρχει; Επιτρέπεται σ’ αυτό το κόμμα να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές, που αναγνωρίζει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα κατά παράβαση της Συνθήκης της Λοζάνης; Που αμφισβητεί την ακεραιότητα της Ελλάδας και ασκεί πολιτική προς όφελος της Τουρκίας; Και από την άλλη μεριά διώκεται ένα ελληνικό κόμμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και την Ελληνική Πολιτεία και καλώς διώκεται, ως εγκληματική οργάνωση, αν αυτό αποδειχθεί από την Δικαιοσύνη, και δεν είναι εγκληματική οργάνωση οι Γκρίζοι Λύκοι και δεν δίώκονται, που έχουν αποδεδειγμένα σωρεία δολοφονιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία ακόμη; Που είναι στη χώρα μας η χειμάζουσα, αν όχι υποτεταγμένη κυβέρνηση, και Δικαιοσύνη; Αναμένονται πράξεις και όχι απαντήσεις τουλάχιστον από την Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive