Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ & ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;;


Αγαπούσες την Πατρίδα σου, διάβασες και έγινες Στρατιωτικός με βαθμολογία 16-18 στις πανελλαδικές, έπαιρνες κάθε 2 χρόνια μετάθεση, δούλευες πέραν του ωραρίου, νύχτες, Σαβ/κα, αργίες, χωρίς να λαμβάνεις υπερωρίες, χωρίς εξαιρέσιμα, νυχτερινά κ.τ.λ.??..

Κινδύνευες στις αναχαιτίσεις, στα υποβρύχια, στα αλεξίπτωτα, βλέποντας τους συμμαθητές σου από το Λύκειο, βαθμολογίας 10-12 που τους βόλεψαν στη Νομαρχία, στο Δήμο, στα ΚΕΠ, δίπλα στο σπίτι τους,και  αισθάνθηκες το «ένστολο κορόιδο του συστήματος» που δεν μπορεί ούτε να μιλήσει ?
Η Πατρίδα όμως για μια ακόμη φορά σε έχει «ανταμείψει» . Πως ? Ενώ σε  συμπεριέλαβε σε όλους τους Νόμους για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων (στο ακαθάριστο ποσό και από το πρώτο ευρώ),  ΜΟΝΟ για τους ένστολους μειώθηκε και ο βασικός μισθός του Ανθυπολοχαγού (με τον οποίο υπολογίζονται μισθοί και συντάξεις των Στρατιωτικών). Ίσως να μην μπορούν να πιάσουν τους πλούσιους της λίστας Λαγκάρντ, ίσως τα φαγοπότια των ΜΚΟ να «θάφτηκαν»….. Εσύ «το ένστολο κορόιδο του συστήματος», πρέπει να ευχαριστείς την Πατρίδα σου, η οποία σου δίνει την ευκαιρια  για  διπλή προσφορά προς Αυτήν δηλ. τις διπλές μειώσεις  που μόνο οι ένστολοι υπέστησαν ?.

Στην εφορία φέτος «έκοψαν» τα « ψίχουλα» που σου είχαν αφήσει από πέρυσι            ( υπηρέτηση στην παραμεθόριο, ενοίκιο κατοικίας, ενοίκιο παιδιών που σπουδάζουν σε άλλη πόλη, ασφάλειες, ιατρικά κ.τ.λ.)???

Τώρα δίνουν πίσω τις πινακίδες, διότι έπεσε η κατανάλωση βενζίνης ???

Όταν η Τουρκία έχει επίσημη αργία, επιτρέπεται η διεξαγωγή άσκησης από το ΠΝ και την ΠΑ στο Αιγαίο «μας», όπου έχουμε αναγνωρίσει ζωτικά συμφέροντα στην Τουρκία ???

Τι ψηφίσανε στο πολυνομοσχέδιο έμαθε κανείς ?? Θα μάθουμε μετά τις ευρωεκλογές ??
Και ακούμε ότι μετά τις εκλογές κατ ευθείαν θα αρχίσουν οι Πανελλαδικές…!!
Αλήθεια πέρυσι το θέμα της έκθεσης για τους 17χρονους μαθητές ήταν ο αυνανισμός της Ρηνούλας ?

Φέτος λέτε να είναι «… η απόχτηση παιδιών στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια….??», Μήπως «….η άμεση χορήγηση άδειας παραμονής και η μόνιμη  χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες …»??  Μήπως « …τα πλεονεκτήματα της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας …??»  Περιμένουμε !!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ  ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ….!

 ΙΣΧΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ??

«… Επιπρόσθετα, οι δικαστικοί λειτουργοί και οι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας δεν πρέπει να έχουν υπηρετήσει στα διοικητικά όρια του δήμου, όπου θα θέσουν υποψηφιότητα εικοσιτέσσερις (24) μήνες πριν την ημερομηνία ανακήρυξης των υποψηφίων …………”  

 ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΜΗΠΩΣ  ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΑΝ ???
ΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,  ΕΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ   ΘΑ   ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ???

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive