Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο άκρυφτος δυναμισμός του Άρη Σπηλιωτόπουλου….

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ -ΑΜΠΕΡ ΣΜΙΘ 

 — «Oh, Aris it” s late, I” ve go to Asteras»
  — Ο μέγας αρνητής της… Άμπερ Σμιθ!!!…
  — ΜΑ, ΓΙΑΤΙ??…
— Αλήθεια… «Εσύ» θα μπορούσες να αρνηθείς??….
  25/7/2001:  Η χυλόπιτα του Άρη στην… Άμπερ...

— Αγαπημένε μου Σωτήρη,
— Δεν ξέρω αν έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά σύσσωμος ο ανδρικός πληθυσμός της χώρας ζει από χθες στους ρυθμούς της…Αμπερ Σμιθ. Κι απορώ γιατί; Αφού η κοπέλα έχει δηλώσει εξ” αρχής ότι της αρέσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Κι εδώ απορώ, μα γιατί;

  — Αλλά τι να πει κανείς για τα γούστα της αλληνής. Η Άμπερ, λοιπόν ήρθε τελικά χθες στην Αθήνα, διότι τη Δευτέρα – που ήταν κανονικά η πτήση της – έχασε το αεροπλάνο στο παραπέντε.
  — Και είναι απολύτως φυσιολογικό. Εσύ, δηλαδή πως χάνεις το λεωφορείο; Στη χώρα μας θα είναι μέχρι την Κυριακή και θα μείνει στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Μη φανταστείς, τίποτε καμπάνες και προεδρικές σουίτες, με λευκά μεταξωτά σεντόνια από Ινδό μεταξοσκώληκα και στολισμένους τοίχους με κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Το κορίτσι είναι απλό, λαϊκό, σα την Αντιγόνη Βαλάκου στις ελληνικές ταινίες. Το μόνο που ζήτησε, για να καταλάβεις δηλαδή, ήταν ένα δωμάτιο με θέα. Τόση ώρα σε έχω ζαλίσει με όλα αυτά και δε σου έχω πει για τον έρωτά της με τον Άρη. Καταρχήν, μη φανταστείς ότι η μοντέλα και ηθοποιός, μόλις βλέπει τον εν λόγω κύριο κόβει μονομιάς τις φλέβες της και τρέχει να βρει τρένο για να πέσει στις ράγες του. Απλά εξέφρασε τον θαυμασμό της για το κάλλος του και δήλωσε τη σφοδρή επιθυμία της να τον γνωρίσει. Κι όταν λέει να τον γνωρίσει δεν εννοεί να πάνε για ένα φραπεδάκι στο «Όστρια» και να συζητήσουν για τα παιδικά τους χρόνια και τα σχέδια τους για το μέλλον, όπου κάπου εκεί κατά λάθος, ο Άρης να της πιάσει το χέρι κι αυτή κοκκινισμένη από ντροπή να του πει: «Oh, Aris it” s late, I” ve go to Asteras«.
   — Άλλα επιθυμεί να κάνει με τον βουλευτή, όμως έθεσε έναν απαράβατο όρο. Να είναι ελεύθερος, διότι η κοπέλα μπορεί να είναι ότι είναι, όμως ποτέ δε βγαίνει για…καφέ με δεσμευμένους. Δεν το επιτρέπει η ηθική της. Οι άνθρωποι της Venus Victoria, που την έφεραν στην Ελλάδα ενημέρωσαν τον Σπηλιωτόπουλο, αλλά αυτός μάντεψε τι. Αρνήθηκε, να βγει μαζί της, αν και τον τιμάει η πρόταση της, διότι αυτό τον καιρό έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Και σε ρωτώ εγώ, θα άφηνες ποτέ σου το γάμο να πας για πουρνάρια; Ναι, θα μου πεις, αν υπάρχει άλλος…γάμος.
   — Τέλος πάντων, η Άμπερ δεν τα έβαψε μαύρα που δε θα βγουν μαζί. Άλλωστε, όπως είπε τα προσωπικά της πάνε τόσο χάλια που έχει συνηθίσει πλέον. Ωστόσο, ήδη κανόνισε να κάνει μια γύρα στην παραλιακή κι αν της προκύψει καμιά καλή πρόταση, ίσως να πάει και στα ελληνικά νησιά. Μήπως έχεις υπόψη σου κάποιον ελεύθερο πολιτικό μας; Ή να σου…δώσω το τηλέφωνό της;
ΠΗΓΗ:  womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive