Κυριακή 20 Απριλίου 2014

"Σκληρό" το βατράχι στο ασφαλές "Ενυδρείο" του μπαμπά. Δημήτρης Μπαλτάκος: "Έχω έναν κώδικα τιμής, δεν μετανιώνω". Με τον Μπαλτάκο μπαμπάκα ΓΙΑΤΙ να μετανοιώσεις; ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Δημήτρης Μπαλτάκος: Έχω έναν κώδικα τιμής, δεν μετανιώνω
«Έχω έναν κώδικα τιμής, δεν μετανιώνω» δηλώνει ο 26χρονος Δημήτρης Μπαλτάκος, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν επιτέθηκε σε βουλευτής της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου μετά την αποκάλυψη του βίντεο με τον πατέρα του από τον Ηλία Κασιδιάρη....

«Οι πράξεις μας δεν κρίνονται μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από τα κίνητρά μας. Οι βατραχάνθρωποι, θέλω να πιστεύω ότι ξεχωρίζουν εξαιτίας των αξιών τις οποίες μαθαίνουν με πόνο στο σχολείο τους. Ο κώδικας τιμής βάση του οποίου εγώ εκπαιδεύτηκα, στην προκειμένη περίπτωση  παραβιάστηκε κατάφωρα. Οφείλω να προστατεύσω τα χώματά μας, την ορθοδοξία, αλλά και τους ανθρώπους μου» δηλώνει ο αξιωματικός τον ΟΥΚ.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους βουλευτές και τα μέλη της ΧΑ είχε δύο επιλογές: «Είχα να επιλέξω ανάμεσα στο να σκύψω το κεφάλι ή στο να κατευθυνθώ προς το μέρος τους, κάτι που θεώρησα πως ήταν πιο αντρίκεια συμπεριφορά».
Τέλος, για το ότι έφυγε για να μη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο υιος του πρώην γ.γ. της κυβέρνησης δηλώνει: «Δεν ήθελα να αποφύγω το αυτόφωρο, αλλά το τηλεοπτικό πανηγύρι που είχε στηθεί. Είχε ήδη τραβήξει πολλά και η μάνα μου». 
Σημ. Είσαι ΨΩΝΑΡΑ φίλε, αν είχες "κώδικα τιμής" έπρεπε ή να εξοντώσεις τους αντιπάλους ή να πεθάνεις ΕΚΕΙ ! Είναι σαν το όπλο , ή το τραβάς και ρίχνεις, ή ΔΕΝ το τραβάς!! Οι πράξεις σου είναι αντίθετες με αυτά που δήθεν ήθελες να ... προστατεύσεις, και καλά. Το να μην "σκύψεις" το κεφάλι δεν σημαίνει κλωτσές σε ηλικιωμένους, απαίδευτους όπως ο Βουλευτής Αρβανίτης, είσαι παρά τον "κώδικα" τιμής σου ΚΑΙ ψευταράκος, τρόμαξες το αυτόφωρο και δεν λυπήθηκες την καημένη  τη μαννούλα σου όπως λές, αλλιώς θα παρουσιαζόσουνα μετά στην υπηρεσία ή στο Α/Τ χωρίς να το ξέρουν τα κανάλια να δικαστείς αντρίκεια όπως λές κι όπως λέει και ο πραγματικός κώδικας τιμής:"Έκανες το κέφι σου, κάνε και την ποινή σου τώρα". Έτσι είναι χεσμένο βατραχάκι μου. Όλα τ`άλλα είναι λόγια του ... βάλτου που σ΄έβαλαν να ζήσεις. Εμείς σε κρίνουμε απο το αποτελέσμα κι όχι απο το κίνητρο όπως λές. Αν ΔΕΝ είχες μπαμπάκα τον Μπαλτάκο -που αυτόν ΔΕΝ τον σκέφτηκες- ούτε βάτραχος θα ήσουν, ούτε θα χρειαζόσουν "κώδικες τιμής". Θα ζούσες όπως οι κοινοί θνητοί που ΣΕΒΟΝΤΑΙ και παλεύουν για να επιβιώσουν με ενα και μόνο κώδικα.  ΠΩΣ θα βρούν το κομμάτι ψωμιού της επόμενης μέρας!! ΤΟΣΟ απλά, παιδάκι μου.

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ

    """ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΧΙΑ .......""

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive