Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πρωτοσέλιδο σοκ στην Ουκρανία: Ημέρα ταπείνωσης για την χώρα μας

Πρωτοσέλιδο σοκ στην Ουκρανία: Ημέρα ταπείνωσης για την χώρα μας
Kyiv Post, η αγγλόφωνη εφημερίδα της Ουκρανίας, στην ηλεκτρονική της έκδοση, έχει ως κεντρικό τίτλο στην είδηση όπου γίνεται συνεχώς ενημέρωση για τις εξελίξεις στη χώρα: «Ημέρα ταπείνωσης για τον στρατό της Ουκρανίας καθώς η επίθεση κόλλησε, 6 τεθωρακισμένα κατασχέθηκαν (από τους εχθρούς)»....

Ο τίτλος αυτός αντακλά την οργή όχι μόνο των ξένων δυνάμεων απέναντι στην κυβέρνηση του Κιέβου αλλά και του ίδιου του ουκρανικού λαού.
Η χθεσινή επίθεση όπως όλοι σημειώνουν έγινε μετά από ισχυρές πιέσεις των ξένων δυνάμεων που έλεγαν στους αξιωματούχους του Κιέβου ακόμη και δημόσια ότι πρέπει να υπερασπιστούν τη χώρα τους.
Μην ξεχνάμε ότι προχθές μία ημέρα πριν την επίθεση εκατοντάδες ουκρανοί, όχι ρωσόφωνοι, διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ανεξαρτησίας και ζητούσαν την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών.
Κάποιοι μάλιστα προσπάθησαν να εισβάλουν στην Βουλή και πάλι.
Όλα αυτά δείχνουν ότι εκτός από το μέτωπο του πολέμου που υπάρχει αυτή τη στιγμή τόσο στις ανατολικές επαρχίες όσο και στις δυτικές (Οδησσό) που από αύριο μπαίνουν στο χορό των κινητοποιήσεων, το Κίεβο και η «κυβέρνηση» των εκλεκτών της Δύσης, βιώνει μία απίστευτη κατάσταση που δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί.
Κι αυτό φαινόταν από την αρχή. Το θέμα είναι ότι δεν το έβλεπαν οι δυτικές δυνάμεις.
Τώρα όλοι βιώνουμε τις συνέπειες όλων αυτών των τυχοδιωκτικών κινήσεων από «προσωπικότητες» που τώρα «κυβερνούν» το Κίεβο που κατάφεραν να πείσουν κάποιους ότι μπορούν να βγάλουν την κατάσταση εις πέρας.
Και τελικά όχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά έφεραν και φέρνουν ακόμη ολόκληρο τον κόσμο στο χείλος ενός πολέμου με απρόβλεπτες καταστάσεις για όλους.
Δείτε το πρωτοσέλιδο:
kyiv post 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive