Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανθέλληνες και ανεγκέφαλοι. Γράφει ο Θάνος Κόκκαλης (Δημοσιογράφος-πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ)

Είναι για τα πανηγύρια ορισμένοι, κυρίως αριστεριστές, σε κάθε επέτειο χτυπούν ο καθένας με τον τρόπο του και διαγωνίζονται στο ποιός και στο πως θα προσβάλλουν και θα αλλοιώσουν περισσότερο τις μέρες εθνικών επετείων, των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων. Πρώτη και χειρότερη, η Ρεπούση, δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες... Η κυρία συνωστισμένη, μίλησε για τις μαθητικές παρελάσεις με αφορμή αυτή της 25ης Μαρτίου δηλώνοντας ότι είναι έθιμο που καθιέρωσε ο Μεταξάς, μιλιταριστικό και με λίγα λόγια παρωχημένο και εκτός μόδας.Η κυρία προφανώς από την πολλή πλαστογράφηση της Ιστορίας που είναι και το αγαπημένο της σπορ, έχει ξεχάσει την πραγματική, αν δεν ήταν το ΟΧΙ του Μεταξά, αν δεν ήταν  το ΟΧΙ των ηρώων μας το 1821,δεν θα υπήρχε λόγος για κανενός είδος παρέλαση ή επέτειο. Ας το δούμε και διαφορετικά, αν δεν είχαν υπάρξει ποτέ η Επανάσταση του 1821,το ΟΧΙ του 1940, δεν θα υπήρχε και Ρεπούση! Το εξωφρενικό είναι όμως άλλο...
η κάθε συνωστισμένη μπορεί να λέει ότι της κατέβει, προφανώς στην αγωνία της για να βρει λόγο ύπαρξης στην πολιτική αλλά και γενικότερα, εκεί που τρελαίνεσαι είναι με τους ανεγκέφαλους που σιγοντάρουν τέτοιες νοοτροπίες, θελημένα ή μη. Όταν κάθε χρόνο το μίνι στις κοπέλες κονταίνει, το χύμα στα αγόρια πάει σύννεφο, δεν λέει κανείς όχι στην ομορφιά ή στο μοντέρνο, υπάρχουν όμως όρια και κανόνες εμφάνισης που έχουν αλλοιωθεί. Φανταστείτε για παράδειγμα πάνω στο βήμα της παρέλασης, ο καθένας να ακολουθούσε ένα δικό του, το θέαμα θα ήταν κωμικό, είναι όμως ήδη τραγικό όταν ο καθένας παρελαύνει σαν να πηγαίνει στα μπουζούκια ή την καφετέρια. Επίσης τραγικό είναι μετά την παρέλαση να πηγαίνεις σπίτι να βάζεις τα πόδια στον καναπέ και να παρακολουθείς μετά μανίας Σουλειμάν και Φατμαγκιούλ! Οι ανεγκέφαλοι είναι σίγουρα το πραγματικό πλεόνασμα σε αυτή την χώρα, και σύμφωνα με τις ψευτοσκοπήσεις οι οποίες όπως και να το κάνουμε επηρεάζουν, δίνουν διψήφια νούμερα στο Ποτάμι. Βρήκε την ευκαιρία κάποιος Νίκος Δήμου και με αφορμή την 25η Μαρτίου ξεπέρασε στην πλαστογράφηση της Ιστορίας και τον συνωστισμό της Ρεπούση, ούτε ο μεγαλύτερος ανθέλληνας δεν θα ξεστόμιζε τέτοιες βρωμιές που δεν τις ξεπλένουν όλα τα ποτάμια της Ελλάδος. Όλοι αυτοί οι ανθέλληνες και οι αριστεριστές, την ίδια ώρα που ζητούν κατάργηση των εθνικών παρελάσεων, πετάνε την σκούφια τους όταν πρόκειται για παρελάσεις των ομοφυλοφίλων. Λένε όχι δλδ στην απόδοση τιμών στους ήρωες προγόνους μας, αλλά ναι στην ατιμία των παρελάσεων με τα μπούτια και τα οπίσθια έξω. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουν να καθιερώσουν, στο χέρι σου είναι να τους στείλεις για παρέλαση στον αγύριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive