Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΓΡΙΠΗ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ 296 ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ, 114 !! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΑ

Καρκίνος ΙόςΣε έξαρση βρίσκεται το φαινόμενο της εποχικής γρίπης στην Ελλάδα καθώς τα νεότερα δεδομένα δείχνουν ότι από την Παρασκευή, ακόμα ένας ασθενής έχασε τη ζωή του ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της γρίπης σε 114. Μέχρι σήμερα 296 άτομα έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ και αυτήν τη στιγμή 38 παραμένουν για νοσηλεία. Την αναγκαιότητα για μία εθνική πολιτική πρόληψης από τη θανατηφόρο γρίπη επισημαίνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας.... ότι η φετινή εμβολιαστική κάλυψη δεν ξεπέρασε το 35%.
«Η δημόσια υγεία είναι υποχρέωση του κράτους. Το φαινόμενο καταδεικνύει την τραγική αδιαφορία αυτών που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της υγείας του ελληνικού λαού, όταν αυτοί οι θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με ένα εμβόλιο των έξι ευρώ» αναφέρει ο ΙΣΑ και ζητά από το υπουργείο Υγείας να αναλάβει τις ευθύνες του για μία αποτελεσματική εμβολιαστική πολιτική πρόληψης, διαφορετικά, επισημαίνει «τον ρόλο του κράτους θα αναλάβουμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive