Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Πασχαλινές Ευχές ΠΑΣΠΑ ΔΕΗ 2014

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η Ανάσταση του Κυρίου αποτελεί φάρο ελπίδας για τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και για το σύνολο του Ελληνικού Έθνους που δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια.
Οι Έλληνες εδώ και 4 χρόνια ανεβαίνουμε τον Γολγοθά της οικονομικής ύφεσης, των οικονομικών αδιεξόδων, της ανεργίας και της συνεχούς μείωσης του βιοτικού μας επιπέδου.
Όπου υπάρχει Γολγοθάς και Σταυρός στο τέλος θριαμβεύει η χαρά της Ανάστασης. Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Ας εντείνουμε τις προσπάθειες μας με ενότητα, αγάπη και αλληλεγγύη προς όλους εκείνους που δοκιμάζονται περισσότερο και να στρέψουμε την προσοχή και το βλέμμα μας στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας. Μόνο έτσι θα ανυψώσουμε τους εαυτούς μας και θα νοιώσουμε το ξεκάθαρο νόημα της Ανάστασης του Κυρίου.... Μόνο με ενότητα, αγάπη και αλληλεγγύη μπορούμε να βάλουμε στις καρδιές μας το αναστάσιμο φως και να καταφέρουμε ως κοινωνία να ξεφύγουμε από τα τεράστια προβλήματα που μας ταλανίζουν. Ας ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ όλοι μαζί για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ψυχών μας και για τη ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ… Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive