
Η επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ στο facebook, η Liverpool FC, ανέβασε ένα από τα πιο συγκινητικά μηνύματα που έχουν βγει ποτέ στο διαδίκτυο.
Το μήνυμα γράφτηκε στο Twitter και η βρετανική ομάδα το "φιλοξένησε" στην κεντρική της σελίδα στο δημοφιλή ιστότοπο στα σόσιαλ μίντια στις εννέα το βράδυ της Τρίτης.
Μπαμπά, η Λίβερπουλ κερδίζει το παιχνίδι. (Εννοεί τον νικηφόρο αγώνα μέσα στο Μάντσεστερ, στο Ολντ Τράφορντ).
Έλα σπίτι για να το δεις. Ποτέ δεν χάνεις τον αγώνα. Είναι η πρώτη φορά που λείπεις.
Το μήνυμα καταλήγει σε ένα χαμόγελο.

Το κοριτσάκι είναι η Μάιρα Ελίζαμπεθ Ναρί κόρη του Άντριου Ναρί, επικεφαλής των συνοδών αέρος στο Μπόινγκ 777.
Επίσης πολύ συγκινητικά είναι τα μηνύματα - σχόλια.
"Είμαι οπαδός της Άρσεναλ... είμαι σίγουρος πως ο μπαμπάς σου δεν θα βαδίζει ποτέ μόνος", λέει ο Τζακ.
Ο Αντεμπαγιό λέει:

Να προσέχεις. Προσεύχομαι ο μπαμπάς σου να επιστρέψει σπίτι και να χαμογελάς όταν θα βλέπετε τον αγώνα."
Και η Νάντια λέει:
Διάβασε όλα τα σχόλια από οπαδούς από όλο τον κόσμο. Από φίλους της Άρσενα, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και άλλους. Αποδεικνύουν πως ο Άντριου Ναρί δεν θα βαδίζει ποτέ μόνος."
Για να απαντήσει ένας ακόμα σχολιαστής:
"Η ΜΗ370 (η πτήση των μαλαισιανών αερογραμμών) δεν θα βαδίζει - είναι ποτέ μόνη.

Το "δεν θα βαδίζει ποτέ μόνος" είναι παράφραση του γνωστού ύμνου της Λίβερπουλ, το "you will never walk alone".
Ο λογαριασμός της στο Twitter συνοδεύεται από το μήνυμα "πάντα κόρη του μπαμπά. έλα πίσω σπίτι".
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.