Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Eνημέρωσαν τους συγγενείς με ένα sms. Σε λίγο. ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ οι Κινέζοι όλα λένε οι Μαλαισιανοί.



Σκηνές αρχαιοελληνικού δράματος εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου στο Πεκίνο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης. Λίγη ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση από τα χείλη του Μαλαισιανού πρωθυπουργού για την συντριβή του αεροσκάφους, η εταιρία με γραπτό μήνυμα ενημέρωσε τους συγγενείς για το μοιραίο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ SMS...



«Οι Μαλαισιανές αερογραμμές, με βαθύτατη θλίψη, σας ενημερώνουν ότι πέραν πάσης αμφιβολίας η πτήση ΜΗ 370 συνετρίβη και κανένας από τους επιβάτες δεν επέζησε. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στην επόμενη ώρα από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας. Πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στον νότιο Ινδικό ωκεανό», ανέφερε το γραπτό μήνυμα. 
Αμέσως, πολλοί συγγενείς αγνοουμένων και πλέον χαμένων επιβατών ξέσπασαν σε δάκρυα και λυγμούς, ενώ μια γυναίκα λιποθύμησε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive