Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Τετέλεσται μετά σκανδάλων.… (το «κοινωνικό» παντοπωλείο Καισαριανής)

ΔΥΣΤΥΧΕΊΣ ΟΙ ΠΕΙΝΏΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΆΡΙΟΙ ΟΙ "ΕΠΙΤΉΔΕΙΟΙ" ....ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΛΊΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΆΣΤΕΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΊΘΑΛΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΥΣ...

"ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΆΔΑ" ....ΕΊΧΕ ΠΕΙ ΚΆΠΟΤΕ Ο ΣΗΜΊΤΗΣ ...."ΚΥΒΕΡΝΏ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΗ ΧΏΡΑ" ....ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΌΣΦΑΤΑ Ο ΓΑΠ  ....ΕΞ' ΙΔΊΩΝ ΚΡΊΝΟΝΤΕΣ -ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ- ΣΥΜΠΑΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ!
....ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ....ΑΠΟΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΛΈΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΎΤΕΣ ;;;;  ....ΚΑΙ Η ΥΠΌΛΗΨΉ ΜΑΣ ....ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΥΤΗ;;;;

....ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ....ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΎΝΕΙ ΤΗ ΛΆΣΠΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟΥ (ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ)  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΉ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΆΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ;;;;

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΌ (http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/46892)
....ΕΊΧΑΜΕ ΓΡΆΨΕΙ:
 ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ «ΈΚΛΕΒΑΝ» ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΓΚΆΡΙ ΤΟΥ ΑΗ” ΝΙΚΌΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉΣ ….ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΥΣ ΚΑΙ ΆΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
 ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΊΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ….ΓΙΑ ΕΥΝΌΗΤΟΥΣ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎΣ- ΛΟΓΟΥΣ. 
  — ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΑ ΝΑ «ΚΡΕΜΆΣΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΆΝΤΕΣ ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ «ΚΡΕΜΆΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ» ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΈΣ.
  

Τετέλεσται μετά σκανδάλων.… (το «κοινωνικό» παντοπωλείο Καισαριανής)

http://www.kessariani-vironas.gr/2012-12-04-09-58-26/kessariani/4323-teteleste-meta-skandalon.html

Αόρατα εμπορεύματα, μηδέποτε παραδοθέντα στο κοινωνικό παντο-
πωλείο, αναζητούσαν παραστατικά παράδοσης και κοστολόγησης!!!!

Του Τ. Αλεξανδρόπουλου
Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν χτες στο δημοτικό συμβούλιο της Καισαριανής, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων (όχι όλων βέβαια…) μελών του δημοτικού συμβουλίου… Όπως σας είχαμε προϊδεάσει από προχτές (διαβάστε εδώ) οι δύο πρώην «κολλητοί», έχουν γίνει θανάσιμοι εχθροί..! «Εγώ σε έκανα δήμαρχο…», είπε ο πρώην, πλέον, νούμερο 2… «Να παραιτηθείς από το Μανωλίδη», του απάντησε ο υπ’ ατμόν, πλέον, νούμερο 1..! Ας τα πάρουμε από την αρχή:
Ήταν γνωστό πως το κύριο θέμα του χθεσινού συμβουλίου θα ήταν η Μ.Κ.Ο. ΕΠΕΚΑ και το πρόγραμμα που διαχειρίζεται «για τη φτώχεια»… «Φτώχεια» για τους αδαείς, τους αμύητους βέβαια… Όχι για τους έχοντες εντρυφήσει στα άδυτα των κέντρων σκανδάλων και αδιαφάνειας, όπως είναι οι περισσότερες Μ.Κ.Ο. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, λοιπόν, η υπόθεση έχει ως εξής:
Υπάρχει απάτη;
Πριν από ένα μήνα περίπου, έσκασε το θέμα με ανύπαρκτες προμήθειες του κοινωνικού παντοπωλείου..! Η ΜΚΟ ζήτησε εγγράφως, με mail, να της δοθεί βεβαίωση από το κοινωνικό παντοπωλείο, ότι είχαν παραδοθεί συγκεκριμένες ποσότητες τροφίμων, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. Οι υπεύθυνοι που πήραν την επιστολή απευθύνθηκαν στον πρόεδρο του «Μανωλίδη», αρνούμενοι ότι είχαν παραλάβει αυτές τις προμήθειες..!
Ο πρόεδρος του «Μανωλίδη» απευθύνθηκε στον δήμαρχο, καταγγέλλοντας το ΓΕΓΟΝΟΣ, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «απάτη»! Αυτός που υπεραμύνθηκε της τακτικής της ΜΚΟ ήταν… ο γραμματέας, ο οποίος, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν χτες, είπε πως «έτσι γίνονται αυτά» και «σιγά το πράμα» και «έλα μωρέ…» και… και… και…
Χτες, λοιπόν, το κουβάρι ξετυλίχτηκε πάλι στο δημοτικό συμβούλιο, εμπλουτισμένο και με άλλα στοιχεία. Αφού, λοιπόν, σύσσωμη η αντιπολίτευση (ΠΡΟΣΟΧΗ: η αντιπολίτευση, όχι ο προσκολληθείς στην πασοκική διοίκηση πρώην εκπρόσωπος της Ν.Δ.) εξαπέλυσε μύδρους για την αδιαφάνεια που επικρατεί σε όλο το «σύστημα» της δήθεν «καταπολέμησης της φτώχειας», άρχισαν να «σκάνε» οι οβίδες… Μάθαμε, λοιπόν, ότι από το 1.360.000,00 που έχουν πέσει στο πρόγραμμα για τα δύο χρόνια της σύμβασης, οι 272.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ευρώ έχουν δοθεί ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!!
  • Το υπόλοιπο 1.088.000,00 (ένα εκατομμύριο ογδόντα οκτώ χιλιάδες) πάει στη μισθοδοσία για τα δύο χρόνια!!!
  • ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ποιοι «ημέτεροι», ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ και ΣΟΓΙΑ έχουν προσληφθεί αδιαφανώς στο πρόγραμμα.
  • Μάθαμε ότι το «κοινωνικό παντοπωλείο» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ και θα το ρίξει πάλι στη ζητιανιά, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..!

Το "διαζύγιο" ήταν μη συναινετικό…
Όταν άρχισαν να διαφαίνονται οι «ασκήσεις τακτικής», ώστε να φορτωθεί όλα τα στραβά της «φτώχειας» και της κακομοιριάς ΤΟΥΣ ο πρόεδρος του «Μανωλίδη», ξέσπασε ο πόλεμος:
  • «Εγώ σε έκανα δήμαρχο κι εσύ τα άφησες όλα στον Αντωνόπουλο και υπογράφεις ό,τι σου πασάρει»..!. «Κι εσένα Αντωνόπουλε εγώ σε έβαλα σ’ αυτή τη θέση»… αποκάλυψε ο πρόεδρος του «Μανωλίδη»…
  • «ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ έκανε συγκέντρωση στο σπίτι του ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙ», απάντησε ο «μπόσης»…
  • «Εγώ τελείωσα με εσάς», είπε ο πρόεδρος του «Μανωλίδη».
  • «Να παραιτηθείς από το «Μανωλίδη αμέσως», τον προκάλεσε ο «μπόσης»…
  • «Φτιάχνω το οργανόγραμμα του ‘’Μανωλίδη’’ και όταν το τελειώσω θα το καταθέσω στο δημοτικό συμβούλιο και θα φύγω όποτε θέλω εγώ», απάντησε ο πρόεδρος του «Μανωλίδη»…
Κλάψε, κλάψε…
Θυμάστε ποιος είχε το «παρατσούκλι» του «κλάψα» στα γήπεδα; Ο Παναγιώτης ο Γιαννάκης… Από χτες η Καισαριανή απέκτησε τον δικό της «Γιαννάκη»… Είναι ο γραμματέας του δήμου, ο οποίος, όταν «ζόρισαν» τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις, έκανε τον μισοκακόμοιρο, κλαψουρίζοντας ότι «είναι παιδί αγροτών» και «δεν κάνει τέτοια πράγματα» κλπ. κλπ.
Και το κερασάκι στην τούρτα ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ είναι αυτό: ο πρόεδρος του «Μανωλίδη» αποκάλυψε ότι ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ο γραμματέας του δήμου ήταν στα γραφεία της ΕΠΕΚΑ!!! Και που είναι το περίεργο; Στο γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγη ώρα ο γραμματέας ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο.!!!

Στον εισαγγελέα!
Μετά το τέλος των εχθροπραξιών, σύσσωμη η αντιπολίτευση αποφάσισε να προσφύγει στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση της υπόθεσης ΕΠΕΚΑ. Παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις, ο «μπόσης» σύρθηκε και συναίνεσε στην απόφαση της αντιπολίτευσης, προφανώς για να προλάβει να ετοιμάσει κάποια γραμμή άμυνας των εμπλεκόμενων, αλλά και για να έχει την «πρωτοβουλία» των κινήσεων και των χειρισμών… Αν για άλλη μια φορά, οι της αντιπολίτευσης πιαστούν στον ύπνο, έ, τότε θα είναι άξιοι της μοίρας τους…
Καλό σας βράδυ και αύριο συνεχίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive