Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μπαλτάκος: «Δεν μπορούμε να νοιαζόμαστε μόνο για τους μετανάστες - Παπαδημούλης: «Μιλάς σαν Χρυσαυγίτης»

slide mpal -papd
Απίστευτη αντιπαράθεση μέσω ερτζιανών είχαν ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, κ. Τάκης Μπαλτάκος με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, με τον πρώτο να δηλώνει «αντικουμουνιστής» και τον δεύτερο να τον κατηγορεί ότι «μιλά στα Χρυσαυγίτης»....

Την πρώτη «βόμβα» έριξε ο κ. Μπαλτάκος μιλώντας στον Αlpha 989, με αφορμή την απόσυρση του επίμαχου άρθρου για την απέλαση μεταναστών σε περιπτώσεις ψευδούς καταγγελίας ρατσιστικής βίας. ο γ.γ. της κυβέρνησης υποστήριξε πως: «Οι καταγγελίες περί ρατσιστικής βίας στο Φαρμακονήσι ήταν ψευδείς» και πρόσθεσε ότι : «Πάμε να αναδείξουμε τη φωνή των αστυνομικών και των λιμενικών, που πέφτουν θύματα ψευδών ομολογιών των λαθρομεταναστών».
Ακόμη ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, τόνισε ότι «υπάρχουν Έλληνες πολίτες, δεν μπορούμε να νοιαζόμαστε μόνο για τα συμφέροντα των μεταναστών», σημειώνοντας ότι δεν τον απασχολεί τι λέει η Διεθνής Αμνηστία και υποστήριξε ότι «Αστυνομικοί και λιμενικοί είναι το υποστύλωμα του κράτους».
Μάλιστα κατέληξε προκαλώντας τα κόμματα της Αριστεράς υποστηρίζοντας: «Αν η αριστερά πιστεύει ότι το κράτος είναι αστικό ας το ανατρέψει» και δήλωσε ευθαρσώς. «αντικομουνιστής»!
Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρη Παπαδημούλη που μιλώντας στην ίδια συχνότητα αναρωτήθηκε αν «Ο κ. Μπαλτάκος εννοεί ότι οι κύριοι Γρηγοράκος και Κουκουλόπουλος από το ΠΑΣΟΚ είναι με τους Σομαλούς μαφιόζους;» και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι «είναι πολύ επικίνδυνο ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου να μιλάει με γλώσσα που θυμίζει Χρυσαυγίτη».
Τέλος, ο κ. Παπαδημούλης κατηγόρησε τον κ. Μπαλτάκο ότι όταν αποχωρούσε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση ο πήγε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή, με αυτούς που είναι σήμερα φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive