Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συμβόλαιο-μαμούθ 1.000 ελικοπτέρων η Airbus στην Κίνα!


Συμφωνία για την από κοινού παραγωγή 1.000 (!) ελικοπτέρων νέας γενιάς τύπου EC175 / AC352 (κινεζική τυποποίηση) για τις ανάγκες της κινεζικής αλλά και της διεθνούς αγοράς υπέγραψαν η Airbus Helicopters (πρώην Eurocopter) και η κινεζική Avicopter (ο τομέας ελικοπτέρων της γνωστής AVIC) στο Παρίσι παρουσία του Γάλλου προέδρου Francois Hollande και του Κινέζου ομολόγου του Xi Jinping. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση....
τύπου της Airbus Helicopters, η συμφωνία επιστεγάζει συνεργασία αρκετών ετών (από το 2005) και εδραιώνει περαιτέρω τηβιομηχανική σύμπραξη μεταξύ των δύο εταιριών στο πρόγραμμα του ελικοπτέρου EC175 / AC352 που έχουν αναπτύξει από κοινού. Όπως η ανάπτυξη του ελικοπτέρου ήταν ισομερώς καταμερισμένη μεταξύ των δύο χωρών το ίδιο ισχύει και για την παραγωγή σειράς.
Η έκδοση AC352 που θα συναρμολογείται και θα υποστηρίζεται από την Avicopter θα καλύψει τις ανάγκες της κινεζικής αγοράς, ενώ η έκδοση EC175 που θα συναρμολογείται και θα υποστηρίζεται από την Airbus Helicopters από τις εγκαταστάσεις της στο Marignane στη Γαλλία, θα προορίζεται για την παγκόσμια αγορά.
Η παραγωγή σειράς του EC175 / AC352 αναμένεται ότι θα διαρκέσει τουλάχιστον 10 χρόνια με ετήσιο ρυθμό περί τα 100 ελικόπτερα, η δε παράδοση ελικοπτέρων EC175 στους τρεις πρώτους πελάτες προγραμματίζεται από την Airbus Helicopters τα τέλη του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive