Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

O σφιχτός εναγκαλισμός του Τσίπρα με τα μεγαλοσυμφέροντα συνεχίζεται Το κατασκεύασμα των Σιωνιστών, δείχνει το πρόσωπό του..... Το ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ...

O σφιχτός εναγκαλισμός του... Αλέξη Τσε Γκεβάρα με τα μεγαλοσυμφέροντα και τους μεγαλοεπιχειρηματίες συνεχίζεται. Μετά τον Μπόμπολα και τους υπόλοιπους «τσάρους» των media και των δημοσίων έργων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποδεχθεί στις αγκαλιές του και τους παραδοσιακούς βιομήχανους του ΣΕΒ. Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη.... ο άλλος επαναστάτης με τα λεφτά της ΕΡΤ, Στέλιος Κούλογλου, διοργανώνει ειδική εκδήλωση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Εκεί θα μιλήσει και ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ ο οποίος είναι γνωστό πόσο... αριστερές ευαισθησίες έχει αναπτύξει τελευταία.


Θα προηγηθεί συζήτηση - στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή των Άννυ Ποδηματά, Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ, Προκόπη Παυλόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Θόδωρου Σκυλακάκη, Ευρωβουλευτή - Προέδρου του Κόμματος «ΔΡΑΣΗ» και Γιώργου Σταθάκη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ. Συντονιστής θα είναι ο Στέλιος Κούλογλου.

Όλοι αυτοί (προσέξτε ονόματα, ένας κι ένας οι άτιμοι...) θα μιλήσουν για την παραγωγική ανασυγκρότηση της
Ελλάδας. Μα έχει καμιά σχέση ο Προκόπης Παυλόπουλος με την παραγωγή; Έχει η φίλη του Γιωργάκη, Αννυ Ποδηματά; Έχει ο κολλητός της Ντόρας, Θ. Σκυλακάκης; Ή μήπως ο Γ. Σταθάκης ο οποίος τη μόνη παραγωγική ανασυγκρότηση που ξέρει είναι πώς να επενδύει τα λεφτά του σε μεγάλα ξένα funds. Και θα παρευρεθεί ο Τσίπρας που τις λέξεις παραγωγή και ανασυγκρότηση τις ξέρει μόνο από το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, και ο κ. Δασκαλόπουλος, ο μόνος πρόεδρος των Βιομηχάνων χωρίς βιομηχανία.


Όλοι αυτοί οι σωτήρες θα μιλήσουν για το νέο παραγωγικό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα ενώ θα τους συντονίσει ο επί χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.

Αν αυτό δεν είναι παρακμή τότε τι να πει κανείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive