Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ένταση το πρωϊ έξω από το ΣτΕ. ΒΙΝΤΕΟ



Ένταση επικράτησε το πρωί έξω από το ΣτΕ, όπου εκδικάζεται η προσφυγή της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά του νόμου της διαθεσιμότητας.
Η ένταση ξεκίνησε όταν οι διαδηλωτές έκλεισαν την λεωφόρο Πανεπιστημίου και οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους αποτρέψουν. Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μπουκάλια νερού και πλαστικά ποτήρια προς τους άνδρες των ΜΑΤ και αυτοί απάντησαν με την περιορισμένη ρίψη χημικών.
Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε το Star...



VIDEO-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ von realmedialive

Λίγο αργότερα, στην κυκλοφορία δόθηκαν δύο λωρίδες, από τις τέσσερις, της οδού Πανεπιστημίου, η οποία για περισσότερο από μία ώρα παρέμεινε κλειστή στο ύψος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ύστερα από διαπραγματεύσεις οι διαδηλωτές πείστηκαν και παραχώρησαν στην κυκλοφορία δύο λωρίδες, ωστόσο η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται με δυσκολία.

Στη συνέχεια, εκπαιδευτικοί και μαθητές πραγματοποίησαν πορεία, μέσω της οδού Σταδίου, προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ, εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί και μαθητές λυκείων διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive