Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Διαψεύδουν φήμες για το θάνατο του Μίκαελ Σουμάχερ

Διαψεύδουν φήμες για το θάνατο του Μίκαελ Σουμάχερ

Μεγάλη κινητοποίηση των διεθνών μέσων ενημέρωσης προκάλεσε η διάδοση της φήμης ότι ο πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, που νοσηλεύεται από τα τέλη Δεκεμβρίου σε τεχνητό κώμα, έχει πεθάνει. Το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ έσπευσε.....
να το διαψεύσει.
"Το νοσοκομείο διαψεύδει ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ πέθανε", ξεκαθάρισε μια εκπρόσωπός του νοσοκομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο, μετά τη φήμη που ξεκίνησε από μια ανάρτηση στο Twitter.
Ο Γερμανός πιλότος της Φόρμουλα 1 και επτά φορές πρωταθλητής, νοσηλεύεται στη Γκρενόμπλ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ, στις 29 Δεκεμβρίου. Η φήμη για τον θάνατό του διαδόθηκε πολύ γρήγορα στα μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, νωρίς το απόγευμα, έξω από το νοσοκομείο αναμένοντας νεότερες πληροφορίες.
Πολλές φήμες αυτού του τύπου κυκλοφορούν, πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες, μετά το ατύχημα, όμως όλες έχουν διαψευστεί.
Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για να ξυπνήσουν τον Σουμάχερ από το τεχνητό κώμα, όμως η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα η εκπρόσωπός του, Σαμπίνε Κεμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive