Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Royal Olympic Hotel , που τελικώς αποδείχτηκε πολύ μικρή, τελείωσε η πολιτική ομιλία του Γιώργου Καρατζαφέρη.Η ομιλία κατά 80% αφορούσε το φλέγον θέμα της Κύπρου και την επικείμενη εθνικά επιζήμια συμφωνία που κυοφορείται μεταξύ των κυβερνήσεων του σαμαρά και του Αναστασιάδη. Ο Πρόεδρος εξέφρασε σε δραματικούς τόνους την ανησυχία του και επέστησε την προσοχή, στους πολίτες της Κύπρου αλλά και της Ελλάδος. Επίσης ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές του Μαΐου... 
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>
Κατά τα άλλα , όλους μας εξέπληξε ευχάριστα η μαζικότητα στην εκδήλωση όπως επίσης και τα δεκάδες νέα μέλη που εγγράφονταν στον προθάλαμο της αιθούσης.
Μετά απο αυτή την γεμάτη παλμό και ομοψυχία εκδήλωση θεωρώ ότι τίποτα δεν χάθηκε ακόμη για την χώρα και ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα.
Ο ΛΑ.Ο.Σ επιστρέφει δριμύτερος και τιμωρός, σε όλους και όσους έχουν ασελγήσει εις βάρος της χώρας.
Γιώργος Κρικόπουλος
Πρόεδρος Α΄Νομαρχιακής Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive