Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Πρώτος στo ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. ο Β. Πολύδωρας

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Πρώτος στo ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. ο Β. Πολύδωρας)Έτοιμος καθόλα είναι ο B. Πολύδωρας να δώσει «το φιλί της ζωής» στους AN.EΛ., καθώς ο πρόεδρός τους Π. Καμμένος -σύμφωνα με πληροφορίες του RP- θα του προτείνει τη πρώτη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Το θέμα της συνεργασίας των δύο φίλων και ομοϊδεατών θα τεθεί επί κομματικής τάπητος το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, όποτε και συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο επί της οδού Συγγρού ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση....

Το κύριο αντικείμενο της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου θα είναι πρωτίστως η στάση του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το πολιτικό στίγμα των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών, όπου και θα προταθεί (υπό την προεδρική καθοδήγηση) να «στρογγυλευτούν» οι προϋποθέσεις συνεργασίας με στελέχη που έχουν ψηφίσει στο παρελθόν τα μνημόνια, και σήμερα είναι αντίθετα με την κυβερνητική πολιτική.
Έτσι, θα αρθεί και το ως τώρα κώλυμα συνεργασίας με πολιτικά πρόσωπα στην κατηγορία των οποίων ανήκει και ο Β. Πολύδωρας και θα είναι και τυπικά ανοιχτή η πόρτα καλωσορίσματος.
http://rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive