Τα ξημερώματα ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Ιερό Ναό της «Κοίμησης της Θεοτόκου» στα Ταμπούρια στον Πειραιά και έκλεψαν το παγκάρι και τα τάματα! Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Γ.Ο.Χ. (παλαιοημερολογιτών) Πειραιά, όπου τα ξημερώματα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μπήκαν από το παράθυρο του καμπαναριού, έσπασαν την πόρτα και εισήλθαν στο ναό, έσπασαν το παγκάρι, έκλεψαν ό,τι υπήρχε εκεί, αλλά δε σταμάτησαν μόνο σε αυτό. Προχώρησαν στο κυρίως ναό όπου έσπασαν το τζάμι από την εικόνα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και έκλεψαν τα τάματα μισού αιώνα!!!.... Πήραν δαχτυλίδια, βέρες, ακόμα και παράσημα, ενώ λόγω μεγέθους ευτυχώς δεν κατάφεραν να κλέψουν και την εικόνα.
Ακούστε τις αποκλειστικές δηλώσεις, στο tsegkanews.gr, του Μητροπολίτη Γ.Ο.Χ. Πειραιώς & Σαλαμίνος κ.κ. Γερόντιου:
http://tsegkanews.gr/orthodoksia/473-eklepsan-to-pagkari-ta-tamata-misou-aiona-apo-tin-%C2%ABkoimisi%C2%BB-ston-peiraia-apokleistikes-diloseis-tou-mitropoliti-ixitiko
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.