Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ 90% ΠΕΙΝΑΕΙ & ΤΟ 10% "ΘΑΒΕΙ" ΚΑΚΟΦΩΝΙΞ "ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ" ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. Α,ΡΕ, ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ"

Μίλησε κανείς για κρίση; Τον έθαψαν στα λουλούδια!Μπορεί όλοι λίγο ή πολύ να γκρινιάζουν για την οικονομική κρίση, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ και να κάνουν… «ζημιά» στις νυχτερινές πίστες. Εκατοντάδες πανέρια σκέπασαν το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου τον...
 


Πάνο Καλίδη στο νυχτερινό κέντρο VOX όπου και εμφανίζεται με τον Χρήστο Χολίδη και τη Κατερίνα Στικούδη.
Όταν ο τραγουδιστής άρχισε να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες ξεκίνησε ο λουλουδοπόλεμος. Ο Πάνος Καλλίδης ήταν όρθιος πάνω στην πίστα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του δεν φαινόταν, καθώς ήταν σκεπασμένο από χιλιάδες γαρύφαλλα που του πέταξαν θαμώνες.

Πηγή: govastileto.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Γ@@@@@@@@ΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΚΟΜΑ !!! ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ . ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ . ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ .ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕς ΤΟΥ Κ@@@@ΛΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ '' ΟΧΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ '' ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ , ΘΑΒΟΝΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΝΕΝΟΣΒ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ Η ΘΡΑΚΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΟΥΛΑ", ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΑΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive