Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Αποκάλυψη:11,168 δις ευρώ στην Τουρκία απο την Ε.Ε με την ψήφο των Ελλήνων Ευρωβουλευτών!

newego_LARGE_t_1101_54168678
Αποκάλυψη :  «Λεφτά υπάρχουν» (μόνο  για Τουρκία & Σκόπια…)
Του Κ. Αϊβαλιώτη,Πρ. Βουλευτή Β΄Αθηνών
Χρόνια επισημαίναμε ότι η Τουρκία  ( και ορισμένες άλλες επιθετικές χώρες ) επιδοτούνται από την ΕΕ , χωρίς ποτέ η Ελλάδα να βάλει ένα βέτο στα Κοινοτικά Οργανα .Η τακτική αυτή αποθρασύνει, φυσικά, την Τουρκία και γι αυτό έχουμε φτάσει στο σημερινό σημείο , παρότι όλοι ξέρουν  ότι χώρα αυτή  έχει φτάσει σε όρια  απελπισίας με την εξέγερση τον Κούρδων....
Και επειδή κανένα χοντροκάναλο δεν κάνει τον κόπο να ενημερώσει τους Ελληνες , εμείς να πούμε ότι ολόκληρες πόλεις στη Ν.Α. Τουρκία βρίσκονται πλέον υπό την απόλυτη εξουσία των Κούρδων και έτσι η κυριαρχία των τουρκικών αρχών έχει καταλυθεί πλήρως εκεί . Κάθε μέρα καταγράφονται απώλειες σε Τούρκους στρατιώτες ( ακόμη και σε επίλεκτα σώματα όπως οι πεζοναύτες) , προσφατα ειχε αλλα 3 σοβαρά ατυχήματα -μέσα σε 10 μόλις μέρες!- η τουρκική  αεροπορία και το ναυτικό τους όπως έγραψε ο veteranos ( έκανα σχετική αναφορά στην εκπομπή «ΕΓΕΡΘΗΤΙ» που  εχω κάθε Σαββατο και Κυριακή στις 10 το πρωι στο ΑΡΤ) .
Η Τουρκία επί 35 χρόνια γνωρίζει ήττες από τους Κούρδους και αδυνατεί να τους νικήσει, αλλά εμείς  συνεχίζουμε να την βοηθούμε στα πλαίσια της ΕΕ αποδεσμεύοντας  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ δωρεάν και δανειακης βοήθειας  από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, την ΚΟΜΙΣΙΟΝ κλπ.
Σύμφωνα με την εκκαθάριση για την περιοδο 1992-2008 που ανακοίνωσε η ΕΕ  ( την οποία χαρακτηριστικά αγνόησαν όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ) η Τουρκία «μάγκωσε»  συνολικά 11,168 ΔΙΣ ευρώ (!)  ως προενταξιακή ( δωρεάν δηλαδή) βοήθεια αλλά και  ως δάνεια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων κλπ. Ακόμη και τα δάνεια είναι με επιτόκια της τάξεως του 1% ( αμελητέα  δηλαδή) ,κάτι που έχει βοηθήσει την ετοιμόρροπη Τουρκία να είναι στις 20 μεγαλύτερες οικονομίες παγκοσμίως.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ λοιπόν (που με μανία και φανατισμό ψήφιζαν επι 30 χρόνια οι Ελληνες) έδωσαν το «φιλί  της ζωής» στην ημιθανή Τουρκία και τώρα αυτή  μπορεί και εξάγει π.χ. αυτοκίνητα και φορτηγά αξίας 20 δις τον χρόνο!
Στην Ελλάδα, όταν παίρνουμε δανεικά 4 ή 5 δις τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ  χοροπηδάνε από την χαρά τους  ,ενώ οι Τούρκοι βάζουν στην πατρίδα τους 20 ζεστά δις τον χρόνο μόνο από εξαγωγές τροχοφόρων…Οσο για τα ( επίσης προκλητικά) Σκόπια και εκείνα έλαβαν το «κατιτίς» τους από την ΕΕ: για την περίοδο 1992-2008 εισέπραξαν  1,117 δις ευρώ, ενώ οι Ελληνικές κυβερνήσεις που ψήφιζαν οι Ελληνες παρίσταναν τις «αγανακτισμένες» με την αλυτρωτική τακτική των Σκοπιανών κλπ…
Ούτε ένα ΟΧΙ, ούτε ένα ΒΕΤΟ δεν ψέλλισαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ  μέσα στην ΕΕ , με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται ως οι ηθικοί αυτουργοί του ξεσαλώματος των Σκοπιανων οι οποίοι προφανώς γελούσαν με τους πρωθυπουργούς  και υπουργούς που ψήφιζαν οι Ελληνες  .
Το δούλεμα λοιπον πήγαινε «σύννεφο» και όσοι αντιδρούσαμε τόσα χρονια και καταγγέλαμε  τις χρηματοδοτήσεις προς Σκόπια, Τουρκία και Αλβανία ήμασταν οι «ακραίοι», οι «εθνικιστές « κλπ. Και όπως έδειξαν τα πράγματα , δικαιωθήκαμε απόλυτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive