Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Επεισόδια και προσαγωγές έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Πολλά βίντεο


Ένταση και χημικά το πρωί, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Από τις 05.30 το πρωί σχολικοί φύλακες από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας με σκοπό να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στο μέτρο της διαθεσιμότητας και ζητώντας να συναντηθούν με την ηγεσία του υπουργείου. 
ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ>>


Αρχικά 16 εξ αυτών εισήλθαν στο κτίριο με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να προχωρήσουν σε 9 προσαγωγές (6 γυναίκες και 3 άνδρες) που οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 ΦΩΤΟ-Ένταση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης



Οι συγκεντρωθέντες παρέμειναν στον χώρο και λίγο αργότερα επιχείρησαν να κλείσουν την Βασιλίσσης Σοφίας. Σε αυτό το σημείο η ένταση κορυφώθηκε με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών προκειμένου οι σχολικοί φύλακες να επιστρέψουν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του υπουργείου. 



Δύο από τους συγκεντρωθέντες λιποθύμησαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επικράτησε ακόμη μεγαλύτερη ένταση όταν οι απεργοί αντιλήφθηκαν το αυτοκίνητο του υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και επιχείρησαν να του επιτεθούν.  

Ο πρόεδρος των σχολικών φυλάκων Χάρης Μπάστας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega είπε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση, ενώ αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα.



Λίγο πριν από τις 11 το πρωί, νέα ένταση προκλήθηκε, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να απομακρύνουν τους συγκεντρωθέντες που βρίσκονταν στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ έγινε εκ νέου χρήση χημικών. 



Η αστυνομία, όπως μετέδωσε ο Σκάι, προχώρησε σε άλλες 3 προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive