Πηγές υποστηρίζουν ότι ήδη έχει ισχυριστεί στον ανακριτή Μαλλή πως δεν γνωρίζει αν μεταξύ αυτών των προσώπων είναι οι προϊστάμενοί του υπουργοί το διάστημα 1996-2002 Ακης Τσοχατζόπουλος και Γιάννος Παπαντωνίου. Επίσης φέρεται να επισημαίνει ότι επί υπουργίας Παπαντωνίου δεν υπέγραψε καμία σύμβαση, καθώς ο υπουργός ουσιαστικά «τον είχε στον πάγο».
Επιχειρώντας να εισφέρει βέβαια στην ανάκριση, ακολουθώντας, όπως φαίνεται, τακτικές Ζήγρα, στη μαραθώνια απολογία του εμφανίζεται να έχει κατονομάσει τουλάχιστον 10 offshore εταιρείες, τις οποίες χρησιμοποιούσε ο ίδιος.
Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν να έχει κατονομάσει το νομικό ο οποίος τον βοήθησε στη σύστασή τους, καθώς και τουλάχιστον έξι εκπροσώπους εταιρειών που φέρονται να προχωρούσαν σε δωροδοκίες. Εκτός όλων αυτών, ο νυν προφυλακισμένος κατηγορούμενος έβαλε στο τραπέζι ως ύποπτα ακόμη 7-8 εξοπλιστικά προγράμματα, που έως χθες δεν είχαν απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.