Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Συνδικαλιστές ΔΑΚΕ κάνουν ρόμπα το σα(χλα)μαρά: "Κανόνισε να ΜΗΝ καλύψεις το Βενιζέλο στην εξεταστική για τα υποβρύχια". Ελα καλέ τώρα


ΝΤΡΟΠΗ... ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ... ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"...
Συνιστά και μόνο το γεγονός οτι συνδικαλιστές  -σάρκα από τη σάρκα του κόμματός του- τον εγκαλούν να πράξει το αυτονόητο...
Και να μη συγκαλύψει (ακόμη μία φορά) τους πρωταίτιους εθνικών και οικονομικών εγκλημάτων σε βάρος του τόπου, με αντάλλαγμα την προσωπική ματαιοδοξία του και την παραμονή του στην εξουσία (ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Καθιστώντας τον εαυτό του ΚΑΙ με αυτόν τον τρόπο έναν από αυτούς).
Ντροπή και αίσχος για το πρωθυπουργεύοντα πολιτικό ανδρείκελο, που ακόμη και οι συνδικαλιστές του κόμματός του αμφισβητούν στην πράξη το εθνικό και ηθικό του ανάστημα - ορμώμενοι προφανώς από το βίο και την πολιτεία του πολιτικού ανδρός - και με οργίλη ανακοίνωση τον εγκαλούν προκαταβολικά, να πράξει το αυτονόητοκατά τη συζήτηση της πρότασης για την εξεταστική για τα υποβρύχια.

"Μην καλύπτεις κανένα για τα υποβρύχια" λένε στο Σαμαρά οι συνδικαλιστές της ΝΔ στα Ναυπηγεία.
Ανεβαίνει η θερμοκρασία εν όψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή για την εξεταστική επιτροπή σχετικά με τα υποβρύχια και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Το αξιοσημείωτο της ιστορίας όμως είναι ότι η ένταση πυροδοτείται από το στρατόπεδο της ΝΔ! Οι “γαλάζιοι” συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά απυεθύνονται εγγράφως στον πρωθυπουργό και επι της ουσίας του ζητούν να μην καλύπτει κανένα για να χυθεί άπλετο φως και να αναλάβουν αυτοί που πρέπει τις ευθύνες τους!

Είναι προφανές για οποιον διαβάζει το κείμενο της ΔΑΚΕ ότι σ΄ αυτούς συμπεριλαμβάνουν και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το κείμενο των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ προς τον πρωθυπουργό:...

“Kε. Πρωθυπουργέ,
Με αφορμή την αυριανή συζήτηση, στην Βουλή των Ελλήνων, για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Υ/Β και τα ΕΝΑΕ, σας καλούμε να κάνετε πράξη άμεσα τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες σας. Τα πολιτικά παιχνίδια κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, δεν αφορούν τους εργαζόμενους. Εμείς θέλουμε μόνο λύση στο πρόβλημα που μας ταλανίζει.

Εδώ και 2 χρόνια που τα ΕΝΑΕ είναι κλειστά, με ευθύνη και του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλου (Ν.3885/2010), οι εργαζόμενοι τους βιώνουν μια πραγματική ανθρωπιστική κρίση , τα Υ/Β και τα ναυπηγεία καθημερινά απαξιώνονται και το ΠΝ μάταια περιμένει να τα εντάξει στο στόλο του.

Πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των Υ/Β και να καταλογιστούν οι ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν. Πρέπει να λογοδοτήσουν όσοι έφεραν τα ΕΝΑΕ και τα Υ/Β σε αυτή την κατάσταση. Δεν πρέπει να μείνει κανείς στο απυρόβλητο, είτε βρίσκεται εντός είτε εκτός της κυβέρνησης. Πρέπει να διερευνηθούν οι πράξεις όλων. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί.

Από τον Ιούνιο του 2012, εσείς προσωπικά δεσμευτήκατε για λύση στα ΕΝΑΕ, που θα διασφαλίζει εργαζόμενους και Υ/Β. Ήρθε η ώρα οι δεσμεύσεις αυτές να υλοποιηθούν και να μην μείνουν κούφια λόγια. Σας καλούμε εδώ και τώρα, μετά από 20 μήνες ουσιαστικής απραξίας, να δώσετε πραγματική λύση. Εδώ που φτάσαμε - με την ανοχή σας - οι υποσχέσεις, οι δεσμεύσεις και οι επιτροπές, είναι εμπαιγμός προς τους εργαζόμενους και δεν πείθουν κανέναν.

Εμείς σαν εργαζόμενοι ζητάμε, από εσάς και την Κυβέρνηση σας να πράξετε το αυτονόητο και να αποδείξετε ότι λειτουργείτε με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Το Δ.Σ της ΔΑΚΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ"


(ΠΗΓΗ: http://ellinikoforoum.blogspot.gr/)


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/12/blog-post_8921.html#ixzz2nm2pZnsk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive