Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. Κι άλλο μνημονιακό θύμα. Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη για να αποφύγει τη σύλληψη

Ένας 56χρονος άνδρας αυτοκτόνησε το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 56χρονος επιχειρηματίας αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Γεωργίου Χαραλάμπους 5. 
Νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στο σπίτι του, προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να τον συλλάβουν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Ο 56χρονος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών απείλησε με αυτοκτονία. Στο περιοχή έσπευσαν ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ, πυροσβέστες και σταθμός του ΕΚΑΒ. Οι άνδρες των ΕΚΑΜ άπλωσαν προστατευτικό στρώμα μπροστά από το σπίτι του, σε...
περίπτωση που ο 56χρονος αποφάσιζε να πέσει από το μπαλκόνι. Στις 3.15 ακούστηκε πυροβολισμός από το διαμέρισμα και λίγο αργότερα εισέβαλαν στο εσωτερικό του άνδρες των ΕΚΑΜ οι οποίοι εντόπισαν νεκρό τον 56χρονο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive