Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ. Επίθεση στον υπ. Υγείας (Ν.Δ.) μέσω Twitter Παπακώστα (Ν.Δ.) για Άδωνι (Ν.Δ.) : Λυπάμαι για λογαριασμό του

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «απάνθρωπες» και «ανοίκειες» δηλώσεις του υπουργού Υγείας... Την έντονη αντίδραση της βουλευτού της Β' Αθηνών της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, περί «δόξας» γύρω από τις απολύσεις. 

Εμφανώς εκνευρισμένη η Παπακώστα έγραψε στο Twitter της: «Τι σχεση εχουν οι απανθρωπες+ανοικειες δηλωσεις του υπουργου υγειας με το ηθος +τις αξιες της παραταξης μου; ακουει κανεις;», ενώ λίγα λεπτά αργότερα ξαναχτύπησε γράφοντας το εξής: «Διακρινω απολυτως τον εαυτο μου, απο τις συμπεριφορες του υπουργου υγειας, λυπουμαι  για λογαριασμο του».
Στη συνέχεια tweetαρε: «Λυπουμαι  επισης,για  τους υποδεχομενους τις ...δηλωσεις του +τις οικογενειες τους ,για την ηθικη βλαβη που υπεστησαν».
Ωστόσο το αμέσως επόμενο tweet της, στο οποίο η βουλευτής έγραψε: «Θελω ,να επιχειρησουν να κατανοησουν, οτι το κομμα μου αποτασσεται τετοια σταση. Λυπαμαι πολυ!», δημιούργησε ερωτήματα για τη στάση της απέναντι όχι τόσο στον κ. Γεωργιάδη, αλλά στο κόμμα της. Όμως η ίδια ξεκαθάρισε: «Θα απογοητευτω πολυ,αν καποιοι επιχειρησουν να ερμηνευσουν τη σταση μου τουτη ,διαφορετικα..».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive