Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ από Σόιμπλε: «Να εκφράζουμε σεβασμό για την πρόοδο στην Ελλάδα» !!!

Τα πάνω κάτω φαίνεται ότι έχουν έρθει τα πράγματα σχετικά με την Ελλάδα και την αντιμετώπισή της από δανειστές και εταίρους, καθώς σε μία ακόμη εναλλαγή «ζεστού-κρύου» ο άλλοτε συνήθης επικριτής μας ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας Β. Σόιμπλε, υπεράσπισε την Ελλάδα έναντι των επικριτών της, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup!
«Να εκφράζουμε σεβασμό για την πρόοδο στην Ελλάδα» ζήτησε συγκεκριμένα o Σόιμπλε, ο απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο σημερινό Eurogroup. Σε ερώτηση για την αντιπαράθεση μεταξύ του κορυφαίου στελέχους του EWG Βίζερ... και του ΥΠΟΙΚανέφερε ότι ήξερε πως υπήρχαν πάντα φωνές να λένε πως η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει. «Είναι δύσκολη η κατάσταση στην Ελλάδα όμως έχει σημειωθεί πρόοδος. Είχε να ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι αρμόζων να εκφράζουμε σεβασμό για την πρόοδο που έχει γίνει. Στο τέλος θα στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια της χώρας» , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive