Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. Την επόμενη εβδομάδα η πρόταση Εξεταστικής


«Η πρόταση για εξεταστική θα κατατεθεί στην ώρα της. Και αυτή η ώρα δεν θα αργήσει» προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στην «Αυγή»
Για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η κατάθεση της πρότασης για εξεταστική επιτροπή από τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα αφορά την υπόθεση για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά..... Σύμφωνα με πληροφορίες η επεξεργασία της πρότασης θα έχει ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο κομμάτι της στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και την επόμενη πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή.
Όπως επισημαίνουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η προετοιμασία προχωράει κανονικά και μόνο εκτός απροόπτου (συζήτηση για τον προϋπολογισμό, πιθανό νέο Μεσοπρόθεσμο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος) θα αναβληθεί η κατάθεση για μερικές ημέρες. 
Για το χρόνο κατάθεσης της πρότασης για εξεταστική επιτροπή προϊδέασε ο κ. Τσίπρας στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην «Αυγή»: «Η πρόταση για εξεταστική θα κατατεθεί στην ώρα της. Και αυτή η ώρα δεν θα αργήσει» είπε.
Το θέμα είναι ποιός θα την ψηφίσει, εκεί θα είναι το ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive