Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ στην κατάμεστη αίθουσα του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013. Το βιβλίο αυτό με τον τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ - Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΗ» έγινε γνωστό από τον Τύπο για τις προφητικές προβλέψεις του για την τραγική θέση της πατρίδας μας, στην οποία την οδήγησαν οι απερίσκεπτες κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης με τις ανθελληνικές πολιτικές τους.  
        Σ’ αυτή την τόσο ζεστή κι ανθρώπινη εκδήλωση συμμετείχαν και μίλησαν για το βιβλίο και τις απόψεις του διανοούμενου Μιχάλη οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Πανεπιστημιακοί: ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
       Οι ομιλητές εξήραν τόσο συγγραφικό έργο του Οικονομολόγου-Διεθνολόγου Χαραλαμπίδη - που και λόγω καταγωγής κατέχει άριστα το ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΘΕΜΑ - όσο και την πολυδιάστατη προσωπικότητα αυτού του σύγχρονου μεγάλου φιλόσοφου. Τελευταίος μίλησε ο συγγραφέας-αναλυτής με το γνωστό του ήρεμο τρόπο μεν αλλά καυστικό δε και ενημέρωσε το κοινό για την ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και τον ΑΓΩΝΑ που έχουμε μπροστά μας μέχρι να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας....

     Η αναφορά στον ανθελληνισμό που προωθείται μέσα από τα Πανεπιστήμια δημιούργησε ευχάριστο ενθουσιασμό στο ακροατήριο, που στην πλειοψηφία του αποτελείτο από πρώην φοιτητές των Καθηγητών και πιστών συντρόφων του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Η τόσο ενδιαφέρουσα εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις των παρευρισκομένων και χρονικά ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Συνηθισμένο φαινόμενο όμως για τις παρουσιάσεις των βιβλίων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive