Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΛΑΤΡΕΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α

Για να καταλάβουμε το παρόν και να δούμε το μέλλον, χρειάζεται πάντα να κοιτάμε το παρελθόν. Την είδηση την διάβασα στο περιοδικό <<ΑΡΜΕΝΙΚΑ τεύχος  78>> όπως μας αποκαλύπτει η έρευνά του. Ανακάλυψε το περιοδικό στην εφημερίδα  New York Times της 23/12/1924 στη σελ 3,  που δημοσιεύει η  γαλλική  Μidi και φωτοαντίγραφο τα ΑΡΜΕΝΙΚΑ,  ότι η κυβέρνηση Κεμάλ  πούλησε 400 τόνους ανθρώπινα οστά, από τα λείψανα Αρμενίων και Ελλήνων από την Μικρασιατική καταστροφή,  σε γάλλους επιχειρηματίες  για   ‘’ βιομηχανική χρήση’’ ( μετατροπή σε  ζωοτροφές, λιπάσματα, και σε οδοντιατρικά υλικά)που μεταφέρθηκαν στη Μασσαλία με βρετανικό πλοίο μέσω Θεσσαλονίκης.
Για να μη ξεχνάνε οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive