Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΙΣΙ. Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του δράστη και Βίντεο



Μεγάλο ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει από χθες η αστυνομία προκειμένου να συλλάβει τον δράστη ο οποίος πυροβόλησε έναν φωτογράφο στα γραφεία της Liberation, προτού επιτεθεί έξω από κτίριο κεντρικής τράπεζας του Παρισιού. Ο ίδιος, όπως όλα δείχνουν, είχε απειλήσει την Παρασκευή τη γυναίκα που δούλευε στη ρεσεψιόν του τηλεοπτικού σταθμού BFMTV. 
Κυκλοφορεί ελεύθερος και οπλισμένος στο Παρίσι. ΒΙΝΤΕΟ>>




Οι αρχές εξακολουθούν να επιτηρούν τα κτίρια των μέσων ενημέρωσης στο Παρίσι, καθώς θεωρούν ότι εφόσον ο δράστης είναι ακόμη ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να «ξαναχτυπήσει». Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες του ενόπλου και έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα χαρακτηριστικά του, ακόμη δεν έχουν καταφέρει να μάθουν τα στοιχεία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν λάβει δεκάδες τηλεφωνήματα από αυτόπτες μάρτυρες, μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών. 
Σήμερα οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του ένοπλου άνδρα. 



Ακόμη, γίνεται προσπάθεια ώστε να εντοπιστούν υπολείμματα DNA από τις τρεις επιθέσεις την Παρασκευή και τη Δευτέρα. Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 27χρονος φωτογράφος που δέχθηκε τα πυρά του δράστη στο κτίριο της Liberation.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive