Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΕΙ ... ΣΥΡΙΖΑ. "ΧΩΘΗΚΕ" ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης

Με την φράση «είμαστε σε καλό δρόμο» η Λούκα Κατσέλη προανήγγειλε την πολυσυζητημένη πολιτική συνεργασία της «Κοινωνικής Συμφωνίας» και των Οικολόγων με τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγοντας ταυτόχρονα τον ασκό του Αιόλου για μια νέα αντιπαράθεση μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο λόγος; Μα φυσικά το είδος της συνεργασίας που θα έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού όπως είναι γνωστό εκφραστές του Αριστερού ρεύματος διαφωνούν με ένα τέτοιο ενδεχόμενο....Μιλώντας στο Ιντερνετικό ραδιόφωνο readyo.gr η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» άνοιξε τα χαρτιά της μιλώντας για την συνεργασία των δυο πλευρών και εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Θέλω να ελπίζω, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, στους επόμενους δυο μήνες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ευοδωθούν –οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι- και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια ευρύτερη συνεργασία, αλλά να το τονίσω, στη βάση της πολιτικής.

Στη βάση των πολιτικών θέσεων», ανέφερε η Λούκα Κατσέλη.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι η συζήτηση δεν είναι τωρινή και ότι έχει ξεκινήσει από το 2012».


Ανέφερε ακόμα ότι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες για αυτή τη συμπαράταξη δυνάμεων» ενώ άφησε ανοικτό η Κοινωνική Συμφωνία να αποτελέσει μία ακόμα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα οργανωτικά πως θα γίνει, είναι κάτι που θα δούμε», είπε η Λούκα Κατσέλη.

Η Λούκα Κατσέλη αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει κάνει με την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας:


«Όπως ξέρετε, η Κοινωνική Συμφωνία πήρε την πρωτοβουλία, και κάναμε -μαζί με άλλες δυνάμεις- μια μεγάλη συνάντηση τον Ιούλιο, όπου μαζέψαμε όλες τις δυνάμεις να δούμε αν είναι δυνατή αυτή η ελάχιστη κοινή δυνατή συμφωνία.

Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive