Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζουν κανονικά το παραμύθι. Reuters: Δεν έρχεται η τρόικα στην Αθήνα αν δεν κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα

Reuters: Δεν έρχεται η τρόικα στην Αθήνα αν δεν κλείσουν τα ανοιχτά ζητήματα

Τι λέτε βρε νούμερα; Τι διαφωνίες και φούμαρα πουλάτε στον κόσμο; Αφού ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα έχετε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ βρε ελεεινοί και τρισάθλιοι. Αφήστε πια τα παραμύθια και ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ !!
Κύρια αιτία η διαφορά - λεμε τώρα - με την ελληνική (;) κατοχική κυβέρνηση ως προς το ύψος του δημοσιονομικού κενού - Θα γίνει την Τρίτη η συνάντηση υποστηρίζει το υπουργείο Οικονομικών....

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις αρχές Νοεμβρίου επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Η αιτία της αναβολής είναι η αδυναμία επίτευξης συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, το οποίο σύμφωνα με την τρόικα φτάνει τα 2 δισ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με την ελληνική πλευρά δεν ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ.
Νωρίτερα την Πέμπτη κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών υποστήριζαν ότι το ραντεβού με την τρόικα έχει κλειστεί για την προσεχή Τρίτη.
Αξιωματούχος της Ευρωζώνης δήλωσε στο Reuters ότι οι διαφορές μεταξύ Αθήνας και τρόικας διευρύνονται και ότι το ταξίδι προς το παρόν «παγώνει».

«Οι Έλληνες λένε: "Κάνουμε αρκετά" και η τρόικα χρειάζονται νέα βήματα για να κλείσει ο προϋπολογισμός» πρόσθεσε ο ίδιος. Δεν έχει αλλάξει ο έως τώρα προγραμματισμός και την προσεχή Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών,  κ. Γιάννη Στουρνάρα, με τους επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι επανέρχονται στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας. Αυτό επισήμαναν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με τηλεγράφημα του  ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuterʼs, για αναβολή της άφιξης των εκπροσώπων των δανειστών στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive