Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Άρχισαν τα (Αντιρατσιστικά) Όργανα! Guardian: "Υπάρχει Ρατσισμός στο Άγιο Όρος !!"

Τουμπεκί Ψιλοκομμένο για τους Ισραηλινούς Ραββίνους που επιτρέπουν τη "θανάτωση Μη-Εβραίων" ακόμα και παιδιών. Αυτός θα είναι ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ με τον οποίο θα επιχειρήσουν να ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ;
Το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο;...

Δεν πρόλαβε να ψηφιστεί ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,   (το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο)  και έσκασε η βόμβα: Η Εφημερίδα Guardian  υποστηρίζει ότι υπάρχει ρατσισμός στο Άγιον Όρος!
Ο χάρτης με τις ρατσιστικές επιθέσεις  στην Ελλάδα!    Και μη χειρότερα!  Σε περίοπτη θέση το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!!!!!!
Τουμπεκί   Ψιλοκομμένο για τους Ισραηλινούς Ραββίνους που επιτρέπουν τη  "θανάτωση Μη-Εβραίων" ακόμα  και παιδιών..
Μία πολυάριθμη ομάδα Ισραηλινών Ραββίνων μαζεύτηκε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο της Ιερουσαλήμ, για να υποστηρίξουν το βιλβλίο ένός άλλου Ραβίνου, ονόματι Γιτζάκ Σαπίρα, ο  οποίος έγραψε ένα βιβλίο  το οποίε έφερε ΣΑΛΟ στο Ισραήλ. Ο Σαπίρα στο βιβλίο του με τίτλο "Η Βασιλική Τορά"  στηρίζει  με εδάφια απο την Τορά ( και το Ταλμούδ μήπως;)  ότι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ των ΜΗ-ΕΒΡΑΙΩΝ 
Αυτοί δεν είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ γιατί είναι ΕΒΡΑΙΟΙ, ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive