Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Τι είπατε κυρίες μου; Σας αρέσει το .. Ισλάμ; Την μαστίγωσαν επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο ενός άντρα! ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες στο βίντεο!

Την μαστίγωσαν επειδή μπήκε στο αυτοκίνητο ενός άντρα!Ένα βίντεο που σοκάρει δείχνει την εκτέλεση της φρικτής ποινής που επιβλήθηκε σε μια γυναίκα από το Σουδάν.  Η άτυχη γυναίκα μαστιγώνεται, με ένα πλήθος να παρακολουθεί. Σύμφωνα με την Daily Mail, το παράπτωμά της ήταν ότι μπήκε στο αυτοκίνητο ενός άντρα, ο οποίος δεν ήταν συγγενής της! Μια τέτοια πράξη, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, απαγορεύεται από το δίκαιο του κράτους.  Το περιστατικό πιστεύεται ότι έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της χώρας, Χαρτούμ. Η γυναίκα βρίσκεται στο πάτωμα και προσπαθεί να καλύψει το κεφάλι της, ενώ ο αστυνομικός που εκτελεί την ποινή την προειδοποιεί: «Αυτό είναι για να μην μπαίνεις πλέον σε αυτοκίνητα».Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, στάλθηκε ανώνυμα σε δημοσιογράφο, ο οποίος το ανέβασε στο διαδίκτυο>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive