Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Το νέο "Στρατηγείο" της Χ. Α: Στο ίδιο κελί Μιχαλολιάκος - Λαγός - Πατέλης. Τους αποδοκίμασαν οι άλλοι κρατούμενοι

Στρατηγείο της Χ. Α: Στο ίδιο κελί Μιχαλολιάκος - Λαγός - ΠατέληςΣτο ίδιο κελί θα περάσουν την πρώτη τους νύχτα τη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Γιάννης Λαγός και ο Γιώργος Πατέλης, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο αρχηγός και ο βουλευτής της Χ.Α., ο "πυρηνάρχης" της οργάνωσης στη Νίκαια και η ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πειραιά, πέρασαν το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού το απόγευμα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Αρχικά, ήταν να μεταφερθούν στην 6η πτέρυγα των φυλακών, τη λεγόμενη " VIP", όπου βρίσκεται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όμως υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις από τους κρατούμενους που διεμήνυσαν ότι είναι ανεπιθύμητοι....
Μάλιστα, την ώρα που έφτανε η αυτοκινητοπομπή στον Κορυδαλλού ακούστηκαν φωνές και συνθήματα από κρατούμενους της 1ης και 2ης πτέρυγας που βρίσκονται πολύ κοντά στο δρόμο.
Τελικά, αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε ανακαινισμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών , σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στα οποία δεν έχει κρατηθεί κανένας άλλος μέχρι στιγμής .  Η συγκεκριμένη πτέρυγα απέχει μόλις 50 μέτρα από τα κελιά όπου βρίσκονται οι κρατούμενοι για την 17Ν.
Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, δεν θα παραμείνει ωστόσο στον Κορυδαλλό καθώς αύριο θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου, ενώ η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος που σήμερα βρίσκεται στις γυναικείς φυλακές, θα μεταφερθεί στον Ελαιώνα Θηβών.

3 σχόλια:

  1. Οι αλλοι κρατουμενοι ηταν οι αλλοδαποι που μας φορτωσε στην πλατη η δηθεν δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοθηκε γραμμη για την "αυθορμητη" αποδοκιμασια. Μεχρι και ο Αραβαντινος ητανε στα κωλοκαναλα χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive