Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον Βενιζέλο για τη συμμετοχή αρμάτων στην παρέλαση

«Είναι απαίτηση των καιρών η ανάδειξη του φρονήματος, του αξιόμαχου των ΕΔ»Aνακοίνωση σχετικά με το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τη τη συμμετοχή μηχανοκίνητων και ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας πως, « η παρέλαση πρέπει να γίνεται όπως αρμόζει σε ένα γεγονός που τιμά την ιστορική μας επέτειο, δίνοντας τη δυνατότητα στο λαό της Β. Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα, να συμμετάσχει, να δει, να θαυμάσει και να τιμήσει τα παιδιά του, που υπηρετούν την πατρίδα», τονίζοντας πως «η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φέτος, όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα γίνει με το δυναμικό που διαθέτει η περιοχή της Θεσσαλονίκης.... και μόνον, χωρίς σημαντική επιπλέον οικονομική επιβάρυνση συγκριτικά με τις παρελάσεις των 3 τελευταίων χρόνων και χωρίς συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών, πλην ενός».

Η πλήρης ανακοίνωση:


«Η παρέλαση πρέπει να γίνεται όπως αρμόζει σε ένα γεγονός που τιμά την ιστορική μας επέτειο, δίνοντας τη δυνατότητα στο λαό της Β. Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα, να συμμετάσχει, να δει, να θαυμάσει και να τιμήσει τα παιδιά του, που υπηρετούν την πατρίδα, αλλά και μέρος των δυνατοτήτων του αμυντικού μας συστήματος, το οποίο έχει αποκτήσει η πατρίδα μας με θυσίες των Ελλήνων.

Ειδικότερα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου φέτος, όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θα γίνει με το δυναμικό που διαθέτει η περιοχή της Θεσσαλονίκης και μόνον, χωρίς σημαντική επιπλέον οικονομική επιβάρυνση συγκριτικά με τις παρελάσεις των 3 τελευταίων χρόνων και χωρίς συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών, πλην ενός αεροσκάφους επιδείξεων που συμμετείχε και τα προηγούμενα χρόνια ως συμβολική εκπροσώπηση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Είναι απαίτηση των καιρών η ανάδειξη του φρονήματος, του αξιόμαχου και των συμβολισμών των Ενόπλων Δυνάμεων, εγγυητριών της Εθνικής μας ανεξαρτησίας, ακεραιότητας και Εθνικής μας ενότητας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive