Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΥΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ .. ΠΕΘΑΝΕ !!. Ε, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! Π Ε Θ Α Ν Ε !

Αυτό ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι τα χέρια του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Στουρνάρα και των υπολοίπων προδοτών που συνεχίζουν να ψηφίζουν στάζουν ελληνικό αίμα... Είναι στυγνοί δολοφόνοι!!!!
Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας γυναίκας, στην Ξάνθη, ότι ο πατέρας της, ο οποίος ζούσε στο σπίτι τους με οξυγόνο, πέθανε όταν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο ακίνητο.
Ακολουθώντας την… κοινωνική πολιτική που επιβάλλει η κυβέρνηση (που της επιβάλλει η Τρόικα) καταδίκασε σε θάνατο έναν άρρωστο άνθρωπο, επειδή η οικογένειά του τόλμησε να μην πληρώσει τους λογαριασμούς. Η καταγγελία έγινε χθες, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, στη συνέλευση της τοπικής Λαϊκής Επιτροπής: «Ο πατέρας μου ζούσε με συσκευή οξυγόνου. Μας ήρθε 3.000 ευρώ το ρεύμα και επειδή...
δεν το πληρώσαμε μας το έκοψαν. Ο πατέρας μου πέθανε» ανέφερε μια εκ των παριστάμενων, παγώνοντας το ακροατήριο.
Και τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι -εφόσον φυσικά ευσταθεί η καταγγελία- αν ισχύει ή όχι ο νόμος που απαγορεύει ρητά τη διακοπή ηλεκτροδότησης (για οποιονδήποτε λόγο) σε ακίνητα στα οποία διαμένουν ασθενείς, εξαρτημένοι από μηχανικές συσκευές υποστήριξης. Αν αποδειχθεί ότι η καταγγέλλουσα έχει δίκιο, ποιος θα πάρει την ευθύνη;
Είναι ή δεν είναι (έστω εξ αμελείας) ανθρωποκτονία; Θα διωχθεί κανείς; Θα πάει κανείς φυλακή;
ΣΧΟΛΙΟ
Σιγά μην είναι ανθρωποκτονία εξ αμελείας....
Προμελετημένη καθαρά είναι......
Μας σκοτώνουν όλους στην ψύχρα.... 
Απλά αρχίζουν πάντα από τους πιο αδύναμους.... 
(Φωτο αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive