Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τα δυο άκρα. Δημοκρατια και Ολοκληρωτισμος. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

«Η πίστις μου στον κομμουνισμό είναι όπως η πίστη στην θρησκεία μου. Είναι μια υπόσχεσι για την σωτηρία της ανθρωπότητος. Εάν είναι ανάγκη θα διαθέσω την ζωή μου για να πετυχη και θα το κάνω χωρίς δισταγμό.»  Αντρε Ζιντ πριν επισκεφθη την Σοβιετική ένωσι..... «Είναι ανεπίτρεπτο υπο οιασδήποτε συνθήκες  τα ήθη να βουλιάζουν  τόσο χαμηλά όπως έχει καταφέρει ο κομμουνισμός .Κάνεις δεν μπορεί να διανοηθεί  την τραγωδία της ανθρωπότητας , της ηθικής, της θρησκείας και των ελευθεριών στην πατρίδα του κομμουνισμού, οπου ο άνθρωπος εχει απαξιωθεί απίστευτα .

Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποια χώρα σήμερα έκτος από την Γερμανία του Χίτλερ όπου ο λαός αισθάνεται   λιγότερο ελεύθερος  περισσότερο υποδουλωμένος   και φοβισμένος πιο τρομοκρατημένος από την Σοβιετική ενωσι»                                                                                                    ¨Αντρε Ζιντ μετα την επιστροφη του από  την Σοβιετικη ενωσι

                                                                       ****

Τιποτα δεν ενοχλεί περισσότερο το ΚΚΕ και τους σταλινικούς συντρόφους όσο η απόδειξις της πλήρους ταυτίσεως  τους με τον ΝΑΖΙΣΜΟ. Τον ετεροζυγο δίδυμο αδελφό τους.
Ότι  το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο , δηλαδή οι εκλεγμένοι  εκπρόσωποι των λαών της Ευρώπης:  
1, Ψηφισαν το μνημόνιο κατά των ολοκληρωτικών καθεστώτων του κομμουνισμού και του Ναζισμού  Διακήρυξη 1481 (2006)
2) Καθιέρωσαν ημέρα μνήμης  των θυμάτων του Κομμουνισμού και του Ναζισμού την 23ην Αυγούστου ( ημέρα υπογραφής του σύμφωνου συμμαχίας Ναζιστών και Σταλιν, συμφωνο Φον Ριμπεντροφ  -Μολοτωφ)
υποβαθμίζεται από το ΚΚΕ , την πάπισσα του Περισσού ή    το νέο καλοθρεμμένο  πολιτμπιρο του ΚΚΕ, αλλα και   την ελιτ του λαϊκισμού της αριστεράς.Ως εάν  τα ανωτέρω ψηφίσματα δεν είναι προϊόν  δημοκρατικής  αποφάσεως  με καθολική ψηφοφορία εκλεγμένων βουλευτών  μελών αλλά  κάποια μονομερώς επιβληθείσα απόφασις στους « δημοκράτες»   του ΚΚΕ. .από το υπερπέραν..
γνωστός για την δίψα του για την αντικειμενική ενημερωσι  δημοσιεύει εκτενές άρθρο με τον βαρύγδουπο τίτλο «Ρίχνουν χρήμα για να ταυτίσουν τον κομμουνισμό με το φασισμό» Για φαντάσου  να ταυτίσουν τον κομμουνισμο  με τον Φασιμο!!!Αν είναι δυνατόν..Οποια ιεροσυλία…

Βεβαίως δεν υπάρχει λόγος να διάψευση κανείς τον Ριζοσπάστη αφού η ψευδολογία το θράσος  η αλητεία το γάνωμα της ιστορίας  είναι ταυτόσημη με το Ριζοσπάστη, ώστε Ριζοσπάστης μάλλον να σημαίνει όλα αυτά παρά είδησι..
Όμως η σημαντική μοναδική εργασία με αδιάψευστα στοιχεία  που συγκεντρώθησαν από ερευνητές ιστορικούς στα αρχεία της σοβιετικής ενώσεως μετά την αυτοκαταρρευσι της  και δημοσιευθεισα στιο ιστορικο -επιστημονικο πόνημα με τιτλο
« Η μαυρη βιβλος του Κομμουνισμου» ,
απαριθμεί καταγράφει περιγράφει λεπτομερώς  τις  « ιδιότητες»  και τα « αξιώματα» του Σταλινισμού  και τα εγκληματικά κατορθώματα, ώστε και ο πλέον δύσπιστος να διαπίστωση ιδίοις όμμασι το ταυτόσημο των δυο ολοκληρωτισμών στις μεθόδους της γενοκτονίας, των βασανιστηρίων, των εξαφανίσεων ,  των εγκλεισμών σε στρατόπεδα  θανάτου ,της αλλοτριώσεως της ανθρώπινης προσωπικότητος.

Στην Ελλάδα το τελευταίο σοβιετικό παραμόρφωμα  η ημέρα μνήμης και το ψήφισμα κατά των ολοκληρωτικών καθεστώτων   αγνοούνται ται προκλητικώς και επιμελώς..Γιατί? Μα είναι απλό..  Το ΚΚΕ και ο κομμουνισμός στο Ελλάντα είναι στο απυρόβλητο..Να θυμίσουμε ότι  στους 553 ευρωβουλευτές -Σοσιαλιστές, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (Δεξιά), Φιλελεύθεροι, Πράσινοι κ.ά.- που υπερψήφισαν το Ψήφισμα δεν υπάρχει ούτε ένας Ελληνας. Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είτε το καταψήφισαν (ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ) είτε απείχαν (Ν.Δ.). http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=34097

Ετσι:

Πίσω από την Υπερ-μνησία των Ναζιστικών εγκλημάτων και τους καπνούς του Αουσβιτσ  κρύβονται επιμελώς τα κομουνιστικά εγκλήματα  στη Ρωσσία , στα  Γκουλαγκ την Ουκρανία, στην Κινα στην Βορεια Κορεα, την Καμποτζη την Ανατολοικη ευρωπη την ΛατινΑμερικη, την Αφρικη το Αφγανισταν..,

Πίσω από το κυνήγι  δυστυχώς μόνον της ΧΑ   ως ναζιστικού  κόμματος,  κρύπτεται  το απόλυτα αντισυνταγματικό και έκνομο σταλινικό ΚΚΕ με το κατάπτυστο καταστατικό του και τα συνέδρια του που ευαγγελίζονται και κηρύττουν την δι επαναστάσεως ανατροπή της κοινοβουλευτικής δημοκρατιας  μεταμφιεσμένο ως το απαύγασμα της δημοκρατίας ..

Πίσω από τις συλλήψεις  αφελών ή μη  βιαιο πραγούντων   οπαδών ή μελών της ΧΑ που μας εξευτελίζουν με τις εγκληματικές τους πράξεις ,  τις θεατρικές τους εμφανίσεις  και τις  αμετροεπείς  δηλώσεις τους  διεθνώς, κρύβονται οι ροζ  αντάρτες  στις σκουριές,  στην κερατέα στα πανεπιστήμια  οι εμπρηστές της ΜΑΡΦΙΝ  και όλοι οι ασύλληπτοι αναρχο- βανδαλοι .. που εμφανίζονται  ως λαϊκοί αγωνιστές και προστάτες μας από τους πρώτους!!!  

 Ενώ οι  Έλληνες Βουλευτές  στην πλειοψηφία τους  και ιδιαιτέρως οι αριστερό-θρεμμένοι  δημοσιογράφοι  έντρομοι προ του αμαρτήματος του αντικομουνισμού ..δεν τολμούν φρίττουν  να ομολογήσουν,  ο,τι σε όλο τον ελεύθερο κόσμο είναι απλώς η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Ότι δηλαδή τα  άκρα είναι  δύο: Ο ολοκληρωτισμός ( Ναζισμος/Κομμουνισμος) και  η Δημοκρατία  .

Αν σήμερα, ο εναπομείνας  δολοφονικός αιμοσταγής  λύκος του κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού  επιμελώς κρυπτόμενος   πίσω από την ανύπαρκτη-φαιδρή  ναζιστική απειλή  του  δίδυμου αδελφού του που έγινε στάχτη το 1945 στα υπόγεια της καγκελαρίας  τώρα μεταμφιέζεται σαν την γιαγιά  της  ανέμελης  κοκκινοσκουφίτσας –δημοκρατίας μας  , αυτό διαρκεί έως ότου την Βάλη στο στόμα του..

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive