Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ. Η κόρη του προέδρου της Τσεχίας συμμετείχε σε πορνό πάρτι! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ (ΑΝΩ 18)


Η κόρη του προέδρου της Τσεχίας συμμετείχε σε πορνό πάρτι!Είναι μόλις 19 ετών, ξανθιά και πασίγνωστη στην Τσεχία, ονομάζεται Katerina Zemanova, και είναι κόρη του προέδρου της χώρας Milos Zeman.
Τις τελευταίες μέρες πρωταγωνιστεί σε ένα σκάνδαλο που πρωτοστατεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αφού συμμετείχε σε ένα πάρτι που διοργάνωσαν οι πρωταγωνιστές ταινιών πορνό 
της χώρας ενώ συνεχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες και βίντεο. Η Zemanova όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, φαίνεται να απολαμβάνει το.... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>
σόου που πραγματοποιούν μπροστά της, άνδρες και γυναίκες της βιομηχανίας πορνό.
Η ίδια με δηλώσεις της αποποιείται την συμμετοχή της στο «ροζ» πάρτι και όπως είπε πρόκειται για μια σωσία της, αλλά δεν έπεισε κανέναν στην Τσεχία.
Τα σκάνδαλα στη χώρα δεν είναι σπάνια αφού τον Ιούνιο ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση δωροδοκίας, ενώ στην φυλακή βρίσκεται και η ερωμένη του πρώην πρωθυπουργού που είχε βάλει τις μυστικές υπηρεσίες της Τσεχίας να παρακολουθούν τη γυναίκα του.
Δείτε το βίντεο από το επίμαχο πάρτι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive