Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η Γραμματεία Τουρισμού ΛΑ.Ο.Σ. για την Πτώχευση OAD - Χαιρετισμός για τη Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ένας ακόμα μεγάλος Tour Operator της Ολλανδικής αγοράς, ο  Oad Reisen, από τους παλαιότερους και πλέον παραδοσιακούς οργανισμούς της Ολλανδίας, που ιδρύθηκε το 1924, με δραστηριότητα σε όλα τα πεδία της αγοράς ,  δήλωσε πτώχευση με μια απλή ανακοίνωση στο διαδίκτυο. Η πτώχευση αυτή βύθισε ακόμη πιο πολύ στα χρέη εκατοντάδες επιχειρηματίες του τουρισμού στη δύσκολη οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας και ιδιαίτερα ο ευαίσθητος χώρος του τουρισμού. Με 67 ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, 19 σε μικρότερα νησιά των Ιονίων, 11 στην Κεφαλονιά, 56 στην Κω, 266 στην Κρήτη, 20 στη Λέσβο και 110 στη Ρόδο, οι απώλειες των επιχειρηματιών του κλάδου θα είναι μεγάλες. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός συμπαρίσταται στους οικονομικά πληγέντες επιχειρηματίες και ζητά από το Υπουργείο Τουρισμού να πράξει τα δέοντα και να μεριμνήσει  για την  οικονομική κατάσταση  στην οποία θα περιέλθουν οι παραπάνω επιχειρηματίες μετά τη ανακοίνωση της πτώχευσης αυτής,....
 Μπορεί τα νούμερα των αφίξεων των τουριστών στην Ελλάδα να έφτασαν τον στόχο του υπουργείου τουρισμού, τα οικονομικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων όμως ούτε κατά διάνοια.  Φτάνει πια η κακή εκμετάλλευση της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας, με μονομερείς απαλλαγές και διευκολύνσεις στους μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς του εξωτερικού, αδιαφορώντας για τις δυσβάστακτες φορολογικές επιβαρύνσεις των τουριστικών επιχειρηματιών του κλάδου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive