Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

MAΣ "ΤΟΡΠΙΛΙΣΑΝ" ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ. ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 72-81. "ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ" ΗΡΩΪΚΩΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ !!

Ελλάδα - Ιταλία για το Eurobasket 2013. 72-81 τελικό

Πληρώνοντας τα αρκετά λάθη της και εμφανίζοντας σημάδια κούρασης η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ λύγισε στον κυριακάτικο αγώνα της κόντρα στην Ιταλία, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Ήττα μάθημα γνώρισε η Εθνική ομάδα από την Ιταλία (81-72) στην τέταρτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ στο Κόπερ της Σλοβενίας....

Ήττα, που μπορεί να χρησιμεύσει για την συνέχεια, στερεί, όμως, από την «επίσημη αγαπημένη» το πλεονέκτημα να πάει στην δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με δύο νίκες.
Η Εθνική με δύο μόνο γκαρντ στην διάθεση της (Ζήση, Σλούκα) και χωρίς τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη είχε πρόβλημα στην πρώτη γραμμή άμυνας και έκανε 9 παραπάνω λάθη από την Ιταλία, που την «καταδίκασαν».
Χαρακτήρα «τελικού» έχει πλέον το αυριανό (9/9, 3.30 μ.μ.) ματς κόντρα στην Φινλανδία για την Εθνική, ενώ η Ιταλία εξασφάλισε την πρώτη θέση και θα ταξιδέψει στην Λιουμπλιάνα για την δεύτερη φάση με δύο νίκες στο ενεργητικό της.
Τα δεκάλεπτα: 16-16, 38-36, 56-63, 72-81.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 72-81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive