Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σε Συριακό έδαφος έπεσε το ελικόπτερο μετά την κατάρριψη του απο Τουρκικά F-16 ...(Video & φώτο)


Η Τουρκία έδωσε το στίγμα του RADAR σε μια προσπάθεια να αποδείξει οτι  το Συριακό ΜΙ-17 πετούσε εντός του Τουρκικού Εναερίου χώρου! Τουρκικά μαχητικά F-16 κατέρριψαν  ένα συριακό στρατιωτικό ελικόπτερο  τύπου MI-17... μετά την είσοδό στο Tουρκικό εναέριο χώρο
και αγνόησε τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις να απομακρυνθεί ...όπως ανέφεραν  Τουρκικές πηγές !

Σύμφωνα όμως με άλλες πηγές ανέφεραν ότι το Ελικόπτερο υπακούοντας στις εντολές των Μαχητικών καταρρίφθηκε ενώ ήδη είχε πάρει στροφή και πετούσε προς το Συριακό Έδαφος !
Το ελικόπτερο απομακρύνθηκε περίπου  δύο χιλιόμετρα απο
 Η Τουρκία έδωσε το στίγμα του RADAR σε μια προσπάθεια να αποδείξει οτι  το Συριακό ΜΙ-17 πετούσε εντός του Τουρκικού Εναερίου χώρου !
Στα σύνορα , αλλά συνετρίβη στο εσωτερικό της Συρίας όταν χτυπήθηκε  από βλήματα που εξαπέλυσε το Τούρκικο μαχητικό δήλωσε  ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Μπουλέντ Αρίντς σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα
Ο Αρίντς είπε ότι δεν έχει καμία πληροφορία για την τύχη των πιλότων της Συρίας.
Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive